
Новини
Кращі новорічні десерти на Новий рік
Кращі новорічні десерти на Новий рік – це шанс поласувати смачними десертами з усього світу у домашніх умовах та порадувати смачненьким своїх близьких!
Чізкейк без випічки з желе
Інгредієнти:
- сирна солодка маса 600 г,
- вершковий сир 150 г,
- желатин 2 ст. л.,
…
Страви аргентинської кухні
Страви аргентинської кухні. Аргентинська кухня формувалася під впливом традицій креолів, африканців та індійців. На півночі країни, яка має зв’язок з іспанською кухнею. готують страви з яловичини, помідорів, квасолі, страв рожкового дерева тощо.
Енчилади зі свининою
Інгредієнти:
…
Найкращі рецепти куті з усіх регіонів України – від заходу до сходу
Найкращі рецепти куті з усіх регіонів України – від заходу до сходу. Класичною вважається кутя із зерен пшениці, маку, меду і горіхів. Втім, її нерідко готують з перловки, рису, пшона і навіть бобальок – кульок з тіста.
Читати далі 07.01.2019
Рецепти смачних новорічних десертів
Рецепти смачних новорічних десертів на новий рік – що можете приємніше для вас та ваших близьких! Легкі та смачні страви. Смачного!!!
Плаваючий острів
З новим 2019 роком!
З новим 2019 роком! Колектив ресторану “Сім поросят” вітає з новим роком, бажає міцного здоров’я, натхнення та здійснення мрій!!!
Запрошуємо до нас відсвяткувати новий рік у нашому ресторані. Ви добре проведете час та зможете насолодитись смачними та вишуканими стравами.
Салат “Цезар”
Продукти:
…
Новорічні страви з усього світу 2019
Новорічні страви з усього світу 2019. Це можливість приготувати вишукані страви на свято нового року та здивувати своїх близьких.
Пропонуємо вам витратити трохи часу, що приготувати страви, які готуються з продуктів, які можна придбати у супермаркеті та коштують недорого.
1. Ф…
Страви японської кухні
Страви японської кухні. Японська кухня – вишукана та корисна кухня. Японці готують багато страв з риби, рису та овочів. Також готують легкі супи та м’ясні страви.
Салат “Кіото”
Інгредієнти:
пекінська капуста – 200 г;
огірки – 100-120 г;
шинка (відварене куряче філе) – 120 г;
яйця – …
Національні страви Ізраїлю
Національні страви Ізраїлю. Ізраїльська кухня формувалася від впливом ливанської та арабської кухонь. У цій краіні живе багато віруючих людей, тому пісні страви готують з додаванням овочів, нуту, трав. Навіть солодній страви можна смакувати у піст.
Хумус
Інгредієнти:
нут сухий -…
Страви американської кухні
Страви американської кухні. Американська кухня формувалася під впливом індіанських та африканських традицій. Кухня є досить ситною та калорійною.
Часто до страв додають багато овочів та горіхів. Серед найвідоміших – салат Цезар з ромен-салатом і соусом вінегрет, Шеф…
Страви румунської кухні
Страви румунської кухні. Стуфат – національне румунське блюдо, яке зазвичай готують на другий день Великодня. Для приготування стуфата необхідні такі інгредієнти:
М’ясо баранчика – сімсот п’ятдесят грам;
Зелена цибуля – сорок пір’ячок;
Зелений часник – двадцять пір’ячок;
Т…
Що готують на свято Миколая
Що готують на свято Миколая. У це релігійне свято готують багато цікавих страв для діточок та дарують подарунки для тих, хто був слухняним увесь рік.
Рецепт “Миколайчиків”
Готуємо медове тісто для миколайчиків:
— Півпачки маргарину для випічки поливаємо двома ложками меду;
— Ставимо на мал…
Грецька кухня. Цікаві факти та смачні страви
Грецька кухня. Цікаві факти та смачні страви. Багато туристів кожного сезону відвідують Грецію. Її самобутня культура та кухня дозволяє насолоджуватися цією країною увесь час. Грецька кухня – ціла філософія, яка має свою історію, особливості. Пропонуємо вам страви. які ви можете спробувати, відпочиваючи у цій чудовій країні або приготувати у домашніх умовах.
Читати далі
17.12.2018
Особливості кухні Мальти
Особливості кухні Мальти. Мальтійська кухня сформувалася під впливом кухонь Італії, Франції та африканських континентів. Традиції передаються з одного покоління до іншого. Тут прийнято збиратися за столом усією сім’єю. Гловною стравою для сімейних зустрічей є кролик з часниковим соусом.
Серед відомих страв варто від…
Страви Австрійської кухні
Страви Австрійської кухні завжди відрізнялися своє вишуканістю та неповторністю. Багато страв подавали на столи лише забезпечених верств населення, адже компоненти були дорогими та недоступними. Зараз відомі на весь світ страви можна не лише спробувати у кафе та ресторанах Австрії, але й приготувати у домашніх умовах.
Особливості швейцарської кухні та смачні страви
Особливості швейцарської кухні та смачні страви. Сосиски з Во, валлійська житній хліб, в’ялене м’ясо з Граубюндена. Чи вам щось відомо про ці страви? Це страви зі Швейцарії. Ця вишукана кухня розвивалася під впливом німецької, французької та італійської кулінарії. До страв додають багато сиру. У краї…
Особливості норвезької кухні
Особливості норвезької кухні. Норвезька кухня асоціюється з рибою. Особливою популярністю користуються камбала, лосось, камбала. Однак норвежці також з задоволенням готують страви з м’яса – свинні реберця, стейки, біфштекси. Подають їх з капустою, бобами та кашами.
Улюблений овоч – картопля, з якої готують безліч стра…
Відомі страви німецької кухні
Відомі страви німецької кухні. Існує думка, що німецька кухня – це пиво, ковбаски та капуста. Однак кожен регіон відрізняється особливістю приготування своїх страв. Німці полюбляють свинину, а кількість сортів ковбасок досягає 1500.
Найпопулярнішими стравами є «Вайсвюрст» — білі свинячі сардельки з рі…
Страви з Латвії
Страви з Латвії. Розвиток латиської кухні тісно пов’язаний з німецькою, російською та білоруською кухнями. Латвійці їдять переважно страви з борошна, страви з картоплі, молочні продукти. З м’ясних страв більше готують свинину та яловичину.
До національних страв відносять путри – каші з додаванням овочів, м’яса, сала, копченостей або…
Відомі страви литовської кухні
Відомі страви литовської кухні – різноманітні овочеві, м’ясні страви, які готують у литовських сім’ях на свята чи сімейні обіди. Смачного!

Інгредієнти для приготування рагоуляю:
Естонська кухня. Цікаві факти та рецепти
Естонська кухня. Цікаві факти та рецепти. Естонська кухня є типовою кухнею північної країни. Серед відомих страв є кама (kama). Готується на основі борошна з обсмажених зерен жита, толокна з гороху, вівса, ячменю.
Інгредієнти:
- 0,5 ст. зерняток з проса
- 1,…
50 смачних страв, які обов`язково треба спробувати
Реберця барбекю (США)

Найвідоміші десерти з Хорватії
Найвідоміші десерти з Хорватії. Хорватська кухня відома не тільки своїми рибними та м’ясними стравами, але й солодкими десертами. Основою десертів служать мед та горіхи. Обидва інгредієнти додають у великих кількостях.
Солодкий рулет з горіховою начинкою називається повитицею….
Відомі страви хорватської кухні
Відомі страви хорватської кухні. Хорватська кухня формувалася під впливом сусідних країн, однак має свою особливість та вишуканість. Тут готують легкі перші страви на основі яловичого та курячого бульйону. До супу подають галушки, відварюють вермішель або рис. За бажанням можна додати томатний сік та спеції.
На Адр…
Вишукані десерти з усього світу
Вишукані десерти з усього світу. Вагасі. Десерт готують до чаю у японських сім’ях для сімейних зустрічей. Солодку страву готують на основі бобових культур, рису та додають трави та чай.
Інгредієнти:
- 1 кг рису моті (або звичайний)
- 500 г бобі…
Десерти з сиру без випічки
Сирний десерт з бананами
Складові:
- сир – 450 г
- молоко – 250 мл
- цукор – 2 ст.л.
- банан – 1 шт.
- агар-агар – 1 ст.л. без гірки
- м’яке вершкове масло – 30 г
Найсмачніші страви з гречки
Гречка з квасолею
Найсмачніші страви з гречки. Потрібно: гречка – 1 склянка, червона квасоля (варена або консервована) -1 склянка, морква – 1 шт., цибуля – 1 шт., томатна паста – 1 ст. ложка, олія для смаження, зелень для подачі, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Приготування: гречку відварити…
15 найніжніших українських страв, які зникли з нашого столу
15 найніжніших українських страв, які зникли з нашого столу. 1. Вергуни. Це просте печиво, яке готували з прісного тіста на яйці і сироватці або маслянці. Тісто для вергунів готували тонким коржем, різали на прямокутники або ромби, в яких робили внутрішній надріз.
Потім ви…
Рецепти стародавніх козацьких страв
Рецепт куліша
Інгредієнти:
- 200 г пшона;
- 2 ріпчастих цибулини;
- 150 г сала;
- сіль, перець за смаком;
- зелень.
Приготування:
У підсолену воду висипаємо промите пшоно і подрібнену шкірку від сала. Після того, як закипить вода, варимо пшо…
Українські традиційні страви з крупи
Українські традиційні страви з крупи – смачні та ситні страви, які готували на селах України на сімейні та релігійні свята. Пшоно містить багато вітамінів та мікроелементів, з нього готують солоні страви та солодкі десерти до чаю чи кави.
Пшоняна каша з чорносливом
Інгредієнти:
…
Рецепти українських страв з риби
Рецепти українських страв з риби. Пропонуємо вам приготувати цікаві страви з риби. Вони є смачними, ситними, містять багато вітамінів. Сподобаються дорослим так і діточкам.
Смажений короп з часником
Інгредієнти:
– 500 г коропа
– 50 г часнику
– 100 г соняшник…
Мясні страви та десерти естонської кухні
Мясні страви та десерти естонської кухні для приготування у домашніх умовах.
Капсад мульгі (естонський суп)
-
- свинина (малосольная) – 250 г або шпик – 80 г
- кисла капуста – 250 г
- ріпчаста цибуля – 1/3 шт.
<...
10 найкращих теплих салатів до сімейного застілля
Теплий салат з гарбузом
10 найкращих теплих салатів до сімейного застілля. Гарбуз — кладязь вітамінів та мікроелементів. З яскравого овоча можна приготувати пироги, слойки, гарніри і теплі салати. Цей салат відрізняється легкими східними нотками і містить гранат і горіхи.
Пол…
Рецепти ситних салатів у осінню пору року
Салат з курячою грудкою, помідорами і сиром
Напої, які готують на Україні у холодну пору року
Напої, які готують на Україні у холодну пору року. У холодню осінню чи зимову пору року хочеться сісти біля теплого каміну та насолоджуватися смаком смачного напою. Пропонуємо вам перелік різних напоїв на будь-який смак. Адже люди, які дотримаються посту, можуть вибрати безалкогольні напої, інші …
Страви зі східної частини України
Страви зі східної частини України. На Сході України було збудовано багато шахт та різних промислових підприємств. Для працівників, які виконували тяжку працю на протязі 8 -12 годин було необхідно спеціальне меню, яке би було ситним та корисним.
Серед перших страв виділяють окрошк…
Що готують на півдні України
Що готують на півдні України. Південь України славиться своїм кліматом, який дозволяє вирощувати багато корисних овочів та фруктів та великою кількістю річок та моря, де місцеві мешканці виловлюють різноманітні види риб, з яких готують найсмачніші страви.
З класичних страв борщ є …
Кулінарні страви з Херсонщини
Кулінарні страви з Херсонщини. Оскільки на півдні України біля 200 років тому проживали араби, німці, італійці, татари, то культура приготування не могли не вплинути на розвиток цього регіону. Традиції та особливості приготування, культурні традиції та обряди змішувалися, що остаточно сформувало південну кухню.
У ць…
Особливості української кухні на Сумщині
Особливості української кухні на Сумщині – специфічна та ситна кухня, яка сформувалася під впливом російської кухні. Відрізняється своєю оригінальністю та калорійністю. Кожен регіон має свій рецепт, який має свою неповторність.
Борщ на буряковому …
Страви української кухні з Миколаївщини
Страви української кухні з Миколаївщини. Літній або Миколаївський борщ (овочевий борщ з кабачками). До його складу входять кабачки, які обсмажуються на сковороді і потім гасяться 4-7 хвилин.
1. Капуста – 200 грам
2. Морква – 2 шт.
3. Картопля – 3-…
Страви Одещини. Частина друга
Бефстроганов
Бефстроганов – відома російська страва, яка представляє з себе смажені шматочки м’яса в сметанному соусі. Найчастіше подають до столу з картопляним пюре або гречаною кашею.
Найкраще для цієї страви підходить ялович…
Типові одеські страви
Типові одеські страви. На розвиток одеської кухні має вплив молдавська, грецька, болгарська кухні. Найбільше вплинула єврейська кухня.
Форшмак
По суті це такий рибний паштет. По-єврейськи – ” рубаний оселедець”. Раніше рецепт приготування цієї незвичайної єврейської страви передавали у спадок. Оселедець за…
Які страви готують на Дніпропетровщині
Які страви готують на Дніпропетровщині. Цей регіон є певним виключенням і немає своєї фірмової страви. Однак на даний регіон вплинула єврейська, російська кухня та страви сусідних регіонів.
Місцеві мешканці готують козацький куліш. Існує багато різноманітних рецептів. Готують куліш із трьох видів кру…
Відомі страви, які готують на Кіровоградщині
Відомі страви, які готують на Кіровоградщині. Кухня Кіровоградщини славиться своїми різноманітними рецептами вареників – з грибами, картоплею, капустою, м’ясом тощо. Також відомими є крученики – рулетики, начинкою для яких служать паштет, фарш або чорнослив з горіхами.
…
Страви подільської кухні
Страви подільської кухні. На Поділлі немає однієї відомої страви, проте кухня має свої цікаві страви, які готують лише у цьому регіоні. Гречаники – страва подібна до вареників, але тісто робиться з гречаного борошна. Подають зі сметаною. До страви додають сир, який надає оригініальний смак…
Страви, які готують на Чернігівщині
Страви, які готують на Чернігівщині. У Чернігівській області готують печеню в горщиках із картоплі, квашеної капусти та м’яса. Страва запікається у печі. Десерт – пиріжки з калиною та іншими різноманітними ягодами.
Борошняна начинка готується на території Південної Чернігівщини. Підсмажували сало, доки воно не пер…
Маловідомі українські страви
Маловідомі українські страви, які є невід’ємною частиною української кухні та відрізняються вишуканим та неповторним смаком.
Котлета по-київськи

Страви буковинської кухні
Страви буковинської кухні. Буковина – особливий край України, де поєднуються традиції багатьох народів – українців, молдаван, румунів, поляків. Також відчувається вплив німецької, єврейської та угорської кухонь. Буковинська кухня відрізняється різноманітністю смаків, великою кількістю способів приготування страв.
…
Кухня по-вінницьки
Кухня по-вінницьки. Вінницька кухня відома не тільки у цьому регіоні, але й страви можна скуштувати у дорогих ресторанах. Своєрідною візитною карткою Вінничини є картопля по-уланівськи. Спосіб приготування дуже простий: великі картоплини потрібно розрізати начетверо, обсмажити в олії (1 кг картоплі на 500 мл олії) та полити …
Пісні українські страви на релігійні свята
Пісні українські страви на релігійні свята готують у містах та сільській м…
Забуті рецепти волинської кухні
Забуті рецепти волинської кухні легко готуються у домашніх умовах та є ситними та смачними. Вони мають свою неповторну та багатовікову історію.
Курячі оладки
Потрібно 0,5 кг курячого філе порізати невеликими кубиками. Додати 2 дрібно посічені цибулини. Посолити, поперчити за сма…
Страви української кухні з Полтавщини
Страви української кухні з Полтавщини. Полтавщина відрізняється своєю кухнею. Відома вона ще 3 18 століття. Кожна сім’я має свій унікальний рецепт, який передається з покоління до покоління. Край відвідають багато туристів, яких пригощають смачними стравами.
Полтавсь…
Нетрадиційні страви української кухні, які варто спробувати
Нетрадиційні страви української кухні, які варто спробувати. Українська кухня має багатовікову та цікаву історію. На її розвиток впливали різні кухні світу. Багато страв, які є популярними, мають іноземне походження. Існують цікаві та оригінальні страви, які відрізняються своїм смаком…
Солодощі, які готують на Закарпатті
Солодощі, які готують на Закарпатті. Закарпаття – регіон, які приваблює туристів з різних куточків. Гості можуть скуштувати не тільки гострі страви, сири, банош, але й оригінальні десерти, які готують лише тут.
Одним з відомих смаколиків є шитиминя. начинкою служить мак, різноманітне повидло, сир та горіх…
Найкращі десерти з Італії
Найкращі десерти з Італії. Італія є не тільки центром світової моди але й країною, яку відвідують тисячі туристів з усіх куточків. Кухня цієї країни є вишуканою та смачною. Існує багато страв, які варто спробувати, щоб відчути неперевершений і неповторний смак.
Бомболоне – пампушки з кремом, які подають гарячими до столу…
Рецепти найсмачніших французьких десертів
Рецепти найсмачніших французьких десертів. Жителі Франції полюбляють випічку та солодкі страви. Часто готують різномантіні муси, креми, желе тощо. До страв додають горіхи, насіння та карамель, яку готують у домашніх умовах. Десерти не готуються у великій кількості через малий строк зберігання. Окрім того, порції є маленькими.
Французький десерт «Бланманже»
Читати далі
05.09.2018
Барбекю у різних країнах світу
Барбекю у різних країнах світу. У спекотні літні дні хочеться провести час у лісі чи на дачі з друзями та близькими людьми, поспілкуватися та приготувати шашлик або м’ясо на грилі. Можна, звичайно, замаринувати курку, яловичину, баранину або свинину чи посмажити ковбаски. Але цікавим варіантом є скористатис…
Традиційні іспанські страви
Традиційні іспанські страви. Іспанська кухня має свою цікаву історію. Вона формувалася під впливом єврейських та мавританських традицій. Кожен з 17 регіонів Іспанії – окрема кухня, свої особливості та традиції. жителі вживають багато м’ясних продуктів та продуктів моря. До страв додають часник, який є важливим компо…
Відомі страви з Італії, які готують неправильно
Салат “Цезар”
Відомі страви з Італії, які готують неправильно. Існує думка, що його походження італійське. Однак його придумав кухар зі США. До його складу не додають м’ясо чи гриби, тому що салат є вегетаріанським. Соус готують на основі яєць…
Традиційні китайські солодощі
Традиційні китайські солодощі готують на сімейні свята чи обіди. Вони є легкими та корисними для здоров’я.
Яблука в карамелі по-китайськи
-
яблука (антонівські) – 520 г;
-
Читати далі 27.08.2018
Іноземні страви, які полюбили українці
Іноземні страви, які полюбили українці та смакують у кафе, ресторанах і готують у домашніх умовах.
Суші
Інгредієнти:
водорості норі – 5-6 аркушів
рис – 400 г
вершковий сир – 80 г
гострий плавлений сир – 80 г
філе сьомги – 300 г
огірок – 1 шт.
…
Канадські страви, які варто спробувати
Канадські страви, які варто спробувати. Страви канадської кухні не є достатньо відомими та популярними, однак їх варто спробувати. Турт’єр – пиріг, який готують у Французькій Канаді майже 2 тисячоліття. Начинку для нього використовують м’ясну з додаванням прянощів або рибну. Пиріг подають на різдвяні свят…
Рецепти азербайджанських національних страв
Рецепти азербайджанських національних страв. Азербайджанська кухня є досить поживною та ситною. До страв додають багато прянощів (тмин, перець, гвоздика, кориця, петрушка тощо), які надають неповторного та оригінального смаку. Найпопулярнішою стравою є плов.
Існує декілька варіантів приготуванн…
Найпопулярніші страви білоруської кухні
Найпопулярніші страви білоруської кухні готують на основі картоплі. Це смачно, ситно та недорого.
ХМИЗ
Обчищену ка…
Відомі страви вірменської кухні
Шашлик по-карськи
Вірменська кухня є однією з найстаріших кухонь у світі. Пропонуємо вам приготувати відомі страви вірменської кухні.
- По-перше, для цього шашлику м’ясо ріжуть не дрібно, а використовують шматки круглої форми, кожен з яких важить близько 200 грамів.
- По-друге, марин…
Рецепти давньоукраїнських страв
Українська кухня пройшла довгий шлях свого розвитку. Від впливом різних європейських кухонь вона отримала нові та смачні страви, які полюбляють та цінять як українці так і туристи. Пропонуємо вам різноманітні рецепти давньоукраїнських страв, які колись готували предки в селах та містах початку двадцято…
Грузинські солодощі. Цікаві факти історії
Грузинські солодощі. Цікаві факти історії. Грузинська кухня відома не тільки своїми вишуканими та смачними стравами, але й десертами. На відміну від української, грузинська кухня немає солодощів. Грузини надають перевагу горіхам, ягодам, вино та мед. Більша частина солодощів готується на основі горіхів…
Рецепти старовинної грузинської кухні
Рецепти старовинної грузинської кухні доступні для кожної родини, адже інгредієнти можна придбати на ринках та супермаркетах і порадувати смачними стравами свою родину.
Чанахи
600 г баранини, 8 картоплин, 4 ріпчасті цибулини, 4 невеликих баклажана, 3 ст. ложки томату-пюре, 2 склянки бу…
Який салат придумав Люсьєн Олів’є насправді
Який салат придумав Люсьєн Олівє насправді. Цей салат був відомий ще у часи СРСР. Без нього не обходився жоден Новий рік. Однак рецепт салату відрізнявся від оригінального. Відомим фактом є те, що кухар Олів’є у середині 19 століття у ресторані “Ермітаж” (м. Москва) приготував вперше цю чудову страву….
Історія австрійської кухні
Історія австрійської кухні. Австрійська кухня має свою багатовікову та цікаву історію. На її формування вплинули традиції угорської, німецької та італійської кухонь. Кухня з Австрії завжди славилися свою смачною та вишуканою випічкою та солодощами. Найвідомішим десертом в усьому світі є штрудель.
Рецепти відомих соусів з усього світу
Рецепти відомих соусів з усього світу, які можна приготувати у домашніх умовах для свят або повсякденних обідів чи вечерь.
Рецепт 1. Соус бешамель (Франція)
Підходить до риби, морепродуктів, м’яса, овочів, лазаньї, мусаки.
Потрібно: 30 г вершкового масла, 2…
Рецепти смачних дерунів з соусами
Рецепти смачних дерунів з соусами можна приготувати для своїх близьких. Це швидко, смачно та недорого.
1. Деруни з грибами
Інгредієнти: 600 г картоплі, 300 печериць, 2 цибулини, 2 яйця, 4 ст. ложки борошна, 100 мл сметани, сіль, перець на смак, олія для смаження.
Рецепт. …
Галицькі солодощі початку двадцятого століття
Галицькі солодощі початку двадцятого століття – ціла історія львівських солодощів. На цю культуру вплинули польська, німецька, чеська та інші культури. Багато з цих рецептів можна приготувати у домашніх умовах. Іх досі готують на свята у сільській місцевості та у Львові.
Рисовий кох <...
Рецепти східних солодощів
Рецепти східних солодощів. Східні солодощі з горіхів – це козинаки, грильяж, нуга, чурчхела, всілякі печива. Їх готують із згущеного молока, фруктових соків, борошна, вершкового масла, цукру з додаванням волоських горіхів, фундука, мигдалю, арахісу і кеш’ю.
Східна солодкість з згущеного м…
Цікаві факти про східні десерти
Цікаві факти про східні десерти. Десерти та панкейки. Аравійський півострів славиться не тільки своїми курортними місцями та теплим морем, але й стародавньою кухнею. Солодощі, які готують господині, мають багатовічну історію та користуються популярністю у різних країнах світу. Основними інгред…
25 десертів з усього світу
25 десертів з усього світу. Крем-брюле – відомий французький десерт. Готується на основі вершкового заварного крему, який покривається шаром хрусткої та підрум’яненої карамелі.
В Індонезії (острів Ява) готують десерт «Дадар гулунг». Це млинці з…
Цікаві факти про торти. Історія виникнення
Цікаві факти про торти. Історія виникнення. Слово “десерт” – французьке. Означає воно – “прибирати зі столу”. Після ситного обіду подавали солодкі фруктові соки, горіхи, ягоди тощо. Даний термін відомий з п’ятнадцятого століття.
Популярним став з дев’ятнадцятого століття. Цукор був досить дорогим задов…
11 найсмачніших рецептів борщу
11 найсмачніших рецептів борщу для приготування у домашніх умовах. Борщі є нескладні у приготування для доступні для будь-якої верстви населення.
Пахлава. Історія страви та смачні рецепти
Пахлава. Історія страви та смачні рецепти. Пахлава – це відомий східний десерт, який можна було придбати на пляжах. Готували його на основі тіста, до якого додавали мед та горіхи. Також важливим компонентом є лимонний сік та прянощі. Історія пахлави відома з 15 століття. Готують її на території Ізраї…
Безе та меренга. Рецепти приготування
Безе та меренга. Рецепти приготування. Безе та меренга – дві різні речі. Досить часто їх плутають. Безе – крем, який готують на основі білків з цукром. Меренга – тістечко без використання борошна.
Французи додають до білків щіпку солі і збивають до того стану, щоб крем був дуже пишним. Підходить для простих…
Рецепти смачних коктейлів для усієї родини
Поєднання свіжого молока або вершків зі свіжими ягодами та фруктами забезпечать вас та ваших діточок вітамінами енергію на весь день. Рецепти смачних коктейлів для усієї родини доступні для приготування у домашніх умовах і доступні для різних верств населення.
КОКТЕЙЛЬ «МОЛОЧНО-БАНАНОВИЙ»
Рецепти смачних холодників
Рецепти смачних холодників можна приготувати у домашніх умовах, коли хочеться щось легко та малокалорійного. Порадуйте своїх діточок та рідних вам людей смачними та легкими борщиками, які містять багато вітамінів та корисних речовин.
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ КЛАСИЧНОГО ХОЛОДНИКА
Знадобиться: 2л …
Літні десерти з ягід
Літні десерти з ягід є легкими та доступними для приготування. Вони не тільки порадують ваших близьких, але й наситять організм корисними вітамінами та мікроелементами на весь сезон!
Салат з йогуртом і фісташками
Потрібно: по 200 г полуниці, ківі і ожини, 1 банан, 200 г стиглих абрикос, натуральний йогурт …
Десерти з желе
Десерти з желе – простий спосіб насолодитися легкими та смачними десертами. Їх можна приготувати у домашніх умовах. Вони є не складними та доступними для повсякденних посиденьок та святкових подій.
Panna cotta
- Вершки жирністю 10% – півтора літра;
- Ваніль нат…
Рецепти приготування фруктових смузі
Мусовий торт – сучасний європейський тренд
Мусовий торт – сучасний європейський тренд. Такий десерт має ефектну зовнішність та незвичайне поєднання текстур і різноманітністю смакових варіацій.
Мусовий торт повинен складатися з кількох важливих шарів:
- основа,
- мус,
- начинка,
- по…
Десерти з морозива
Десерти з морозива – чудовий спосіб насолодитися смачною стравою у спекотні літні дні, які полюбляють дорослі і діти.
Рецепти салатів зі свіжих овочів
У літній період хочеться зїісти щось легке та смачненьке. Важливим є можливість наситити організм корисними вітамінами та мікроорганізмами. Пропонуємо вам приготувати рецепти салатів зі свіжих овочів.
Салат з огірків, капусти і кукурудзи
…
Рецепти смачних стейків на грилі
Рецепти смачних стейків на грилі зі свинини порадують ваших рідних. Адже не тільки смачно, але й смачно та корисно.
Стейк зі свинини з лимоном
- 1 кг свинини;
- 1 лимон;
- 1 ложка оливкової олії;
- 4 гілочки чебрецю;
- …
Історія появи десерту смузі
Смузі — досить популярний десерт, який набирає оберти на території України та країн Європи. Готують його на основі фруктів чи овочів. Він містить багато вітамінів та мікроелементів. Історія появи десерту смузі відома ще з часів середньовіччя. Саме тоді люди вичавлювати фрукти та готувати соки. Але найбільш…
Рецепти легких літніх супів
У літний період хочеться скуштувати щось легкого, але поживного. Пропонуємо вам рецепти легких літніх супів.
Читати далі
15.06.2018
Найвідоміші десерти з усього світу

Хочеться поласувати чимось вишуканим, але воно є дорогим та недоступним. Спробуйте приготувати найвідоміші десерти з усього світу. Інгредієнти доступні у супермаркетах.
КРЕМ-БРЮЛЕ
Це заварний вершковий кр…
Полуниця з вершками. Рецепти десертів з полуниці
Полуниця з вершками. Рецепти десертів з полуниці. Цей смачний десерт є обов’язковим атрибутом тенісного турніру. Турнір проводиться з кінця дев’ятнадцятого століття. Однак історія самого десерту відома 3 16 століття у часи правління короля Англії, коли два інгредієнти – вершки та полуницю об’єднали в …
Рецепти класичного вінегрету
Рецепти ситних салатів з м’яса курки
Рецепти ситних салатів з м’яса курки можна приготувати на вечерю або святкову подію у вашому житті.
Рецепти овочів на грилі
У вихідні дні хочеться провести час на природі – подихатися повітрям, поспілкуватися з людьми, яким не завжди виходить приділити увагу та приготувати смачні страви. У період, коли різноманітних овочів є багато, пропонуємо рецепти овочів на грилі.
Овочевий мікс на решітці: простий спосіб
-
<...
Рецепти приготування смачного морозива у домашніх умовах
Рецепти приготування смачного морозива у домашніх умовах, щоб насолодитися холодним десертом та порадувати своїх близьких та діточок.
1. Вершкове морозиво
3 склянки молока або вершків
1 склянки цукру
3 яйця
2 пакетика ванільного порошку
Рецепти смачної риби на грилі
У теплі дні хочеться провести день на природі. Пропонуємо вам рецепти смачної риби на грилі. які можна приготувати та почастувати дорогих вам людей.
1. Риба на грилі з лимонним соком і розмарином
Інгредієнти:
Цікаві факти про історію кави
Цікаві факти про історію кави. Кава — смачний та ароматний напій, який сприяє підняттю настрою, посилює енергію та покращує роботу організму людини. Найвідоміші письменники та музиканти не уявляли своє життя без цього ароматного напою. Наприклад, Оноре Бальзак випивав зо два десятки чашок.
<...
Десять кращих маринадів для шашлику
У ці теплі дні хочеться піти до лісу з друзями чи рідними людьми, подихати свіжим весняним повітрям та насолодитися смачним та духмяним шашликом. Пропонуємо вам десять кращих маринадів для шашлику.
ЛЕГКИЙ ЦИБУЛЕВИЙ
Візьміть цибулю у співвідношенні 1:1 до ваги м’яса. Наріжте кільцями або півкільцям…
Рецепти реберець на грилі: секрети вибору інгредієнтів і приготування
Реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді
Інгредієнти;
- мед 50 г;
- гірчиця 30 г;
- реберця 1,5 кг;
- 4 зубчики часнику;
- 80 г соєвого соусу;
…
Марципан – витвір з горіхів і цукру
Марципан – витвір з горіхів і цукру. Купуючи оригінальні витвори кондитерського мистецтва, люди звертають увагу на фігурки різних форм, які виробляють зі спеціального матеріалу, що має різні барви кольорів.
Цей матеріал відомий під назвою марципан. До нас він прийшов з єв…
Улюблені торти нашого дитинства
Улюблені торти нашого дитинства є головним атрибутом дня народження, весілля, сімейного свята або для тих, хто просто любить солодке. Історія виготовлення тортів відома з тих часів, коли люди почали молоти зерно. З зерна отримували борошно, з якого готували перші вироби з тіста. Це було схоже на зви…
Історія відомого австрійського торту Захер
Історія відомого австрійського торту Захер досить цікава та оригінальна. Цей шедевр походить з Австрії, де цей смачний десерт подавали на стіл короля. Кухар Франц Захер є винахідником цього шедевру. Торт “Захер” можна придбати у сучасних кондитерських або суп…
Історія фондю- відомої страви зі Швейцарії
Кожен гурман хоча б раз у житті замовляв у кафе чи ресторані фондю. Ця страва готується з декількох сортів сиру, різних видів шоколаду тощо.
Історія цієї страви відома з чотирнадцятого століття. Уперше її приготували на території Швейцарії. Пастухи, які йшли на роботу, брали з собою сир, хліб і вино. Сир і вино …
Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви
Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви. Почищену і помиту мандибурку ( картоплю ) натирають на дрібненькій тертці, додають пшеничне борошно, сире яйце, дрібно нарізану чи також натерту цибулю, розтертий з сіллю часник, чорний мелений перець і сметану.
Добре перемішуємо і формуємо коржі — кремзли…
9 цікавих фактів про сосиски та ковбаси
9 цікавих фактів про сосиски та ковбаси. Сосиски та ковбаси є не тільки смачним і ситним продуктом, але й є головною стравою на відпочинку, різноманітних фестивалях і ярмарках. Цікавим є багаторічна і цікава історія цих шедеврів.
1. Сосиску вперше у світі приготував м’ясник з Німеччини Геор…
Найпопулярніші десерти з усього світу
Найпопулярніші десерти з усього світу. Кондитерське мистецтво є цікавим і складним одночасно. Кожен десерт має свою індивідуальну історію. Існує декілька цікавих десертів, які готуються з задоволенням для важливих дат та зустрічей з близькими людьми.
1. Т
Історія появи світового десерту еклер
Історія появи світового десерту еклер. Еклер — смачне тістечко з заварним кремом, без якого не обходиться свято чи ювілей, день народження. Цікавою історією є походження цього шедевру.
Один талановитий хлопець з раннього дитинства проявив кулінарні здібно…
Ганаш – світовий шедевр сучасності
Ганаш – світовий шедевр сучасності. Ганаш — одне з найвідоміших кондитерських винаходів у світі. Даний шедевр французької кухні з’явився відносно недавно. Цей елемент є основою для багатьох світових десертів.
У кондитерському мистецтві на протя…
Цікаві факти про відомі десерти світу
Цікаві факти про відомі десерти світу.
1. Перші кондитерські вироби були завезені до Європ Читати далі 13.04.2018
Історія виникнення морозива ескімо
Історія виникнення морозива ескімо. Морозиво — це не тільки десерт, але й чудовий додаток до сонячного настрою. Історія цього смачного продукту відома з часів Олександра Македонського. Це були фруктові та ягідні десерти. Сніг у літню пору отримували у гірській місцевості. Необхідно бу…
Топ гастрономічних соусів з усього світу
СОУС БЕШАМЕЛЬ
Смачний білий соус – основа для більшості звичайних страв. Це базовий соус европейської кухні, хоча він підходить до таких страв як лазанья чи грецька мусака. Страва стає більш ніжною, робить його елементом домашньої кухні.
До складу входять борошно, вершкове масло, сіль за с…
Історія Київського торту – смачного символа Києва
Історія Київського торту – смачного символа Києва. Київський торт є символом міста Києва. Його історія починається ще у 20 столітті. Сьогодні його можна придбати у будь-якому супермаркеті України. У часи СРСР люди, які приїжджали до столиці у відрядження, обов’язково купували торт у подарунок. Виробн…
Десять цікавих фактів про голубі сири
Духмяні голубі сири з пліснявою – задоволення для гурманів: дивний вигляд,
Читати далі
30.03.2018
Невідомі та цікаві факти про заклади харчування
Невідомі та цікаві факти про заклади харчування. Похід з друзями чи близькими людьми до ресторану чи кафе — звичайна річ. Колись це була розкіш для забезпечених верств населення.
Оскільки життя у місці є шумним та швидким, мешканці хочуть відпочити за містом чи у тихому сквері, насолоджуючись смачни…
Що таке зірки Мішлену. Способи їх отримання
Ця класифікація була створена компанією Michelin. Утворена у 1899 році. У 1900 видавець надрукував довідник для водіїв, щоб полегшити життя у пошуках доріг. Одночасно з тим співробітники вирішили додати список закладів, де від…
Як дегустувати сир. Поради експертів
Кожен шматочок сиру — окрема історія. Існує декілька способів, які дозволять відрізнити різні види цього смачного продукту.. Досить часто запах поєднується зі смаком. Деякі сорти мають досить виражений запах. Саме продукт з специфічним запахом має насичений смак.
Дорогі та вишукані сорти орієнтовані на осіб, які не чутливі до специфічних та нетипо…
Цікаві факти про шашлик. Смачні рецепти
Шашлик є одним з стародавніх страв. Виникло воно у ті часи, коли люди отримали навички смаження м’яса на вуглях.
Дана страва поширилися зі Сходу: Іран, Ірак, Кавказ
Читати далі
16.03.2018
Цікаві факти про оригінальні ресторани світу
Цікаві факти про оригінальні ресторани світу. У Китаї існують ресторани, де відвідувачі можуть виплеснути негативні емоції, розбивши посуд чи вияснити відносини з персоналом.
У США (Лос-Анджелес) та Японії можна спробувати стр…
Що нервує постійних клієнтів у ресторанах?
Очікування офіціанта
Клієнт приходить до ресторану, коли відчуває сильний голод чи просто хоче відпочити від щоденних навантажень. Йому потрібно чекати від 10 до 30 хвилин, доки підійде офіціант та прийме замовлення. Бувають ситуації, коли вас не обслуговують через інших відвідувачі…
Французький цибулевий суп. Рецепт
На 4 порції вам потрібно:
- 1 кг великих цибулин
- 20 г качиного жиру або вершкового масла
- 1,5 л курячого бульйону
- хліб
- 100 г сиру Comté або іншого твердого с…
Канапка з червоною ікрою. Класичний рецепт
Канапка з червоною ікрою. Класичний рецепт. Знадобиться: 100г сиру знежиреного, 50г слабосоленої червоної риби, 20г червоної ікри, тарталетки будь-які, кріп, сік лимона, сметана, цукор, сіль.
Перемішати сир зі сметаною, цукром, сіллю і рубаним кропом (краще – в блендері щоб вийш…
Телятина смажена в сухарях до новорічних та різдвяних свят
1. Телятина – 400 г.
2. Сухарі панірувальні – 100 г.
3. Яйце – 1 шт.
4. Натертий сир – 2-3 ст.л.
1. Яловичину нарізаємо шматочками
2. Відбиваємо
3. Збиваємо яйце з сіллю і перцем
4. Панірувальні сухарі змішуємо з натертим сиром.
5. Яловичину обмакуємо в яйці, обвалю…
Салат морська пристрасть з лосося та помідорів для гурманів
Смачний та оригінальний салат з лосося та овочів. Запрошуємо до нас!!!…
Печена картопля – гарнір до рибних та м’ясних страв
Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати смачну печену картоплю, яка є прекрасно поєднується з рибними та м’ясними стравами. Печена картопля – гарнір до рибних та м’ясних страв….
Єшниця від гайналів
Запрошуємо усіх бажаючих скуштувати єшницю від гайналів – смачну яєшню з полядвицею та додаванням зелені. Єшниця від гайналів є чудовим та ситним сніданком для усієї сім’ї….
Канапка з червоною ікрою для гурманів
На святковому столі є багато різномантіних страв. Але ікра – делікатес. Колись його можна було побачити тільки на столах забезпечених слоїв населення. Зараз даний продукт є доступним і його можна придбати у будь-якому супермаркеті. Канапка з червоною ікрою для гурманів є смачною та поживн…
Старольвівський салат – рецепт стародавньої української кухні
Для приготування цієї страви потрібно відварити буряк, вимочити чорнослив, додати ядра волоського горіху та змішати усе з майонезом. Смачного!!!…
Асорті з квашених овочів до святкового столу
Болгарський перець, крижавки, стиглі помідори та хрумкі огірки до святкового столу!!!…
Галушки – відома українська страва. Історія походження та рецепт
Галушки – відома українська страва. Історія походження та рецепт. Українська кухня є цікавою та багатогранною. Однією зі страв української національної кухні є галушки. Походить ця назва від праслов’янського дієслова “кидати”. Колись її готували у сільській місцевості на велику…
Гострий томатний соус для м’ясних та рибних страв
Пікантний гострий соус на основі свіжих помідорів та приправ додасть неповторного смаку будь-якій страві….
Солонина – стародавній рецепт засолки м’яса
Солонина — процес засолювання м’яса різними способами. Зазвичай його готують на зиму у сонячну погоду з метою використання для різних страв. У ті часи, коли холодильників ще не було, тоді селяни змушені були придумати рецепти зберігання продуктів на тривалий час. Це стародавній рецепт, який раніше використовували наші пращу…
Салат “Полонинський” – смачний та корисний салат
Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати смачний та корисний салат зі свіжої капусти, огірків та помідорів….
Котлета по-київськи. Цікаві факти з історії страви
Котлета по-київськи. Цікаві факти з історії страви. Котлета по-київськи – це куряче філе, попередньо відбите, в яке загортають шматок вершкового масла, панірують і смажать у фритюрі. Зазвичай це страва з фаршу з вимоченою в молоці булочкою. Уцьому випадку це фарши…
Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту
Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту. Сало було завжди продуктом живлення бідних людей, бо кращі шматки свинячої туші діставалися, тим хто, міг за них заплатити або відняти. Ось і навчилися бідняки заготовляти сало про запас шляхом засолки, іноді копчення, і подальшог…
Регіональні страви української кухні
Українська кухня відрізняється своєю неповторністю та оригінальністю. Іноземні туристи їдуть до України, щоб почастувати страви, які не зустріти у жодні…
Мариновані білі грибочки для домашнього та святкового столу
Мариновані білі грибочки для домашнього та святкового столу. Мариновані грибочки для будь-якого столу – святкового, домашнього, за яким збирається уся родина. Також для усіх тих, хто любити збирати та їсти поживний та смачний продукт. По харчовій цінності гриби п…
10 оригінальних рецептів кручеників
10 оригінальних рецептів кручеників. Українську кухню неможливо уявити без вишуканих м’ясних страв. Саме такою оригінальною стравою є крученики. Назва походить від слова «крутити» – адже щоб приготувати цю страву, потрібно відбити шматочок м’яса (або риби), розпластати його, як млинець, пок…
Асорті “Рибальське” для справжніх гурманів та знавців морепродуктів
Запрошуємо на рибне асорті з креветками, червоною ікрою та морепродуктами. Тарілка для усіх гурманів, які цінують смак справжньої риби….
6 страв, за якими іноземці впізнають українську кухню
Усім відомо, що кожна країна має свою національну кухню. Українська кухня також зарекомендувала себе в усьому світі. Вона проста, надзвичайно смачна, поживна і щедра, особливо коли йдеться про величину порцій. Вітчизняні ресторатори виділяють 6 страв, за якими іноземці в…
Смажений короп з часниковим соусом
Запрошуємо мешканців та гостей нашого міста скуштувати смажений короп з часниковим соусом та ніжною скоринкою. Адже короп є низькокалорійною рибою і прекрасно підходить для дієтичного харчування, особливо в поєднанні з гарніром з овочів.
Штучно вирощена риба багата поліненасиченими…
Історія козацької кухні. Рецепти приготування кулешу в домашніх умовах
ВІД ЩЕРБИ ДО ВАРЕНУХИ: ЧИМ ХАРЧУВАЛИСЯ УКРАЇНСЬКІ КОЗАКИ
М’ясні страви
В умовах частих походів, військових операцій та можливих облог козаки, як і багато інших професійних солдат, робили запаси солонини. Найчастіше солили рибу, але бувало і…
Українська традиційна – страва на компанію для близьких та рідних
Українська традиційна – страва на компанію для близьких та рідних. Зустріли близьких друзів. яких давно не бачили і хочете добре провести час? Приходьте до нашого ресторану. Ми пропонуємо українську традиційну тарілку для вас та ваших друзів чи близ…
Язик з хроном – для банкетів та фуршетів
Язик з хроном – чудова банкетна страва, без якої не обходиться день народження чи весілля.…
Чорні пельмені зі свининою та телятиною
Смачні та оригінальні пельмені зі свинини та телятини під соусом. Запрошуємо скуштувати!!! Пельмені чорного кольору є модним напрямом у Європі….
Млинці “Імператорські” для знавців справжньої червоної ікри
Смачні млинці зі справжньою ікрою. Запрошуємо усіх бажаючих на цю чудову страву до нашого ресторану!!!…
Запрошуємо на справжні вареники з вишнями
Запрошуємо на справжні вареники з вишнями львів’ян та гостей нашого міста. Якщо згадати історію цієї історії, то, наприклад, вареники зі Слобожанщини та Таврії прикметні тим, що налічують багато найрізноманітніших ягідних рецептів. Начинкою для вареників служать чорниця, мал…
Вареники з картоплею та білими грибами
Вареники з картоплею та білими грибами. Вареники — одна з найпоширеніших страв з вареного тіста з начинкою. Остання могла бути пісною чи скоромною — залежно від християнського календаря. Як начинку використовували сир, смажену капусту, варену товчену картоплю, м…
Морозиво з фруктами для діточок та усіх ласунів
Морозиво з фруктами для діточок та усіх ласунів. М’яке морозиво зі шматочками ківі, апельсину та бананів. Запрошуємо!!!…
Грецький салат – простий у приготуванні та корисний для здоров’я
Грецький салат – простий у приготуванні та корисний для здоров’я. Грецький салат — страва виключно грецька. В часи стародавньої Еллади готували салат, з тих пір і збереглося його назва — Хоріатіки.
Секрет успіху грецького салату полягає в гармонійному поєднанні си…
Сирна тарілка для гурманів від нашого ресторану
Сирна тарілка для гурманів від нашого ресторану. Якщо ви гурман і полюбляєте вишуканий сир, тоді запрошуємо вас на сирну тарілку. Дюр блю, королівський сир, моцарелла тощо для тих, хто цінить вишуканий смак якісних та смачних сирів….
Панський салат – смачний та оригінальний салат від нашого ресторану
Панський салат – смачний та оригінальний салат від нашого ресторану. Він готується зі справжньої телятини з грибами за під спеціальним соусом. Запрошуємо скуштувати! Чекаємо на вас!!!…
Зали нашого ресторану. Відеогід
Відеогід нашого ресторану. Зали, оформлені у стародавньому українському стилі, смачна кухня та привітний персонал зроблять ваш відпочинок незабутнім. запрошуємо!!!
…
Справжні українські голубці Верховина від українських господинь
Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати відому страву = голубці зі свинини з додавання грибів та підливою. Для тих, хто цікавиться історію приготування трохи цікавинок про страву:
“У вірменській, турецькій та молдовській кухні цю страву називають «долма…
Шоколадний брауні – відоме американське тістечко
Шоколадний брауні – відоме американське тістечко. Брауні — це неймовірно смачне американське шоколадне тістечко, яке вибороло мільйони прихильників по всьому світу. Традиційно брауні подають з кулькою ванільного морозива. Це поєднання просто зводить з розуму смакові рецептори і …
Вишуканий домашний штрудель для наших відвідувачів
Домашній смачний штрудель з соковитими яблуками та горішками чудово гармонує з гарячою чашечкою кави чи духмяного чаю. Запрошуємо на вишуканий домашний штрудель для наших відвідувачів!!!…
Фірмова страва – реберцятка молочного порося
Фірмова страва – реберцятка молочного порося. Ця страва готується виключно шеф-поваром та у старовинній печі. Подається з соусом. Запрошуємо на нас!…
Кремзлики – факти про історію страви
Кремзлики – факти про історію страви. В Україні існує близько 30 різних назв і різновидів цієї страви, серед них: тертюхі, терчінікі, беці, гейзебубели, кийзлики і кремзлики, рисилованики і пертушаники…
Деруни – картопляні млинці, які мають велику популярність в українській кухні, особливо в півні…
Справжній український сирник
Справжній український сирник від господинь – для тих, хто любить вишукану солодку кухню. Виготовлений зі справжнього домашнього сиру та додаванням родзинок, покритий справжнім шоколадом.
Чудово смакує з ароматною кавою та чаєм. Його люблять маленькі діти, а також ті, хто любить проводити час у тихій …
Телятина під вишневим соусом
Запрошуємо на фірмову страву – “Телятина від газдині під вишневим соусом”. Поєднання смаженої телятини з вишневим соусом надає страві оригінальний та неповторний смак….
Пивна тарілка для великої компанії
У вас велика компанія друзів чи колег. а ви не знаєте, де провести добре час? Запрошуємо до нашого закладу. Ми пропонуємо для вас велику пивну тарілку з ковбасками, смачним соусом та чіпсами з лавашу. При замовленні тарілки – пиво у подарунок для вас та ваших друзів!!!…
Банош. Трохи історії та рецепт смачної закарпатської страви
Банош. Трохи історії та рецепт смачної закарпатської страви. Банош, або бануш — один з найвідоміших представників гуцульської кухні. Володіючи специфічним смаком, страву, тим не менш, неможливо не зустріти навіть у самому маленькому ресторані Закарпаття. Цікаво, що згідно…
Ніжне куряче філе з помідорами
Запрошуємо до нас мешканців та гостей міста скуштувати ніжне куряче філе з помідорами….
10 головних особливостей стародавньої української кухні
10 головних особливостей стародавньої української кухні. Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського н…
Грибна юшка – національна родзинка Карпат
Грибна юшка – національна родзинка Карпат. В Карпатах кожна господиня має свій секрет приготування грибної юшки, тож двох однакових смаків знайти неможливо. Ця страва зазвичай готується з білих грибів. Густину юшки можна регулювати борошном і споживати або як суп, або ж …
Салат Цезар. Історія створення і секрет його популярності
Салат Цезар. Історія створення і секрет його популярності. Салат “Цезар” був винайдений італійцем на території Мексики, однак популярність вперше здобув у США, яка і зробила цю страву всесвітньо відомою.
Автор рецепту
Цезар Кардіні, за походженн…
Бограч – фірмова страва з Закарпаття
Бограч – фірмова страва з Закарпаття. Як у Полтаві, Києві чи Львові кожна господиня має свій рецепт борщу, на Закарпатті фірмовою стравою є наваристий бограч. Кулінарна історія цієї страви багатовічна і цікава: «….. Бограч (Bogracs) пройшов разом із праугорським пле…
Де відсвяткувати свій День Народження
Не знаєш де відсвяткувати свій День Народження???
Ресторан-музей “Сім поросят” дарує Тобі знижку -10% !!!
У подарунок смачненький тортик або 0,5 л наливки на вибір!!!…

Другий запис
Теле-шоу на Першому Західному телеканалі
Телешоу на Першому Західному телеканалі ‘Караоке на селі’.
Вручення головного призу від спонсор…
Запрошуємо до співпраці!
Ресторан-музей «Сім поросят» тісно співпрацює з багатьма туристичними агентствами та компаніями. Організовуємо комплексні обіди та сніданки, бізнес-ланчі, дитячі та сімейні свята. Для зручності є також в наявності стоянка для туристичних автобусів….
Замовити
Зворотній зв'язок
Стати партнером
Відгук
???
Замовити