З новим 2019 роком!

З новим 2019 роком!

З новим 2019 роком!З новим 2019 роком! Колектив ресторану “Сім поросят” вітає з новим роком, бажає міцного здоров’я, натхнення та здійснення мрій!!!

Запрошуємо до нас відсвяткувати новий рік у нашому ресторані. Ви добре проведете час та зможете насолодитись смачними та вишуканими стравами.

Салат “Цезар”

Продукти:

1/2 батона, нарізаного кубиками 2*2 сантиметри
20 мілілітрів оливкової олії

2 зубчики часнику
4 яйця
2 пучка зеленого салату
50 грам анчоусів, розрізаних навпіл
50 грам сиру пармезан натертого на крупній тертці

Для заправки: 1 яйце один зубчик часнику 1 ч.л.соусу 100 мілілітрів оливкової олії сік половини лимона

Додати часник в оливкову олію і обваляти в ньому кубики хліба. Запікати їх на деко в розігрітій до 200°С духовці 10-15 хвилин. Відварити яйця вкруту і розрізати їх на четвертинки. Збити в блендері одне сире яйце, часник, 5 анчоусів, ложку гірчиці, вичавлений сік лимона і соус.

Потім додати оливкову олію  і знову збити. Перемішати листя салату із заправкою, а зверху розкласти четвертинки яєць, посипати пармезаном і анчоусами. Для цього необхідно філе або грудинку курки замаринувати в лимонному соку. Потім приготувати в духовці, охолодити і нарізати скибочками.

Після приготування заправки, перемішати її з листям салату і викласти пірамідкою на блюдо. Зверху прикрашаємо скибочками курки, пармезаном, зеленню і дольками помідорів чері.

Салат з креветками

  • Креветки
  • Крабові палички
  • Консервована кукурудза
  • Яйця, сметана, зелень
  • Свіжий або маринований огірок
  • Сіль

Нарізати дрібно крабові палички. Відварити креветки і очистити їх. Нарізати відварені яйця та огірки. Додати зелень. Змішати 1:1 майонез і сметану, додаємо 1-2 ч .л кетчупу і заправляємо цим соусом салат.

З новим 2019 роком!Салат “Родос”

0,5 кг картоплі 4 шт.
помідорів 2 шт.
червоного солодкого перцю
100 г зеленої цибулі
50 г сиру фета
100 г маслин (без кісточок)
1 столова ложка апельсинового соку
50 г петрушки

5 столових ложок оливкової олії
2 столові ложки винного оцту
чорний перець мелений,
сіль

Картоплю необхідно вимити, трошки посолити і варити близько 25 хвилин. Потім воду злийте, дайте трохи охолонути картоплі, потім очистіть її і наріжте товстими кружальцями.

Помідори вимийте під холодною водою, надріжте їх хрест-навхрест. Потім опустити на тридцять секунд в киплячу воду та перекласти на сито і очистити. Наріжте м’якоть великими шматочками.

Перець (кожен стручок) вимийте, гарненько обсушіть за допомогою серветки, розріжте стручки перцю навпіл, потім видалити з них серцевину, наріжте м’якоть неширокими смужками. Зелену цибулю вимити, обсушіть серветкою і нарізати тоненькими кільцями. Сир фета потрібно обережно нарізати кубиками,м а маслини кільцями.

Петрушку (зелень) вимити під холодною проточною водою, обсушити та порізати. Для соусу необхідно змішати винний оцет, оливкову олію і апельсиновий сік. Всі інгредієнти поперчити та посолити.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик