Новини

Рецепти реберець на грилі: секрети вибору інгредієнтів і приготування

 

Рецепти реберець на грилі: секрети вибору інгредієнтів і приготуванняРеберця на грилі в медово-гірчичному маринаді

Інгредієнти;

  • мед 50 г;
  • гірчиця 30 г;
  • реберця 1,5 кг;
  • 4 зубчики часнику;
  • 80 г соєвого соусу;

Марципан – витвір з горіхів і цукру

Марципан - витвір з горіхів і цукруМарципан – витвір з горіхів і цукру. Купуючи оригінальні витвори кондитерського мистецтва, люди звертають увагу на фігурки різних форм, які виробляють зі спеціального матеріалу, що має різні барви кольорів.

Цей матеріал відомий під назвою марципан. До нас він прийшов з єв…

Улюблені торти нашого дитинства

Улюблені торти нашого дитинстваУлюблені торти нашого дитинства є головним атрибутом дня народження, весілля, сімейного свята або для тих, хто просто любить солодке. Історія виготовлення тортів відома з тих часів, коли люди почали молоти зерно. З зерна отримували борошно, з якого готували перші вироби з тіста. Це було схоже на зви…

Історія відомого австрійського торту Захер

Історія відомого австрійського торту Захер Історія відомого австрійського торту Захер  досить цікава та оригінальна. Цей шедевр походить з Австрії, де цей смачний десерт подавали на стіл короля. Кухар Франц Захер є винахідником цього шедевру. Торт “Захер” можна придбати у сучасних кондитерських або суп…

Історія фондю- відомої страви зі Швейцарії

Кожен гурман хоча б раз у житті замовляв у кафе чи ресторані фондю. Ця страва готується з декількох сортів сиру, різних видів шоколаду тощо.

Історія цієї страви відома з чотирнадцятого століття. Уперше її приготували на території Швейцарії. Пастухи, які йшли на роботу, брали з собою сир, хліб і вино. Сир і вино …

Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви

Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт стравиКремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви. Почищену і помиту мандибурку ( картоплю ) натирають на дрібненькій тертці, додають пшеничне борошно, сире яйце, дрібно нарізану чи також натерту цибулю, розтертий з сіллю часник, чорний мелений перець і сметану.

Добре перемішуємо і формуємо коржі — кремзли…

9 цікавих фактів про сосиски та ковбаси

9 цікавих фактів про сосиски та ковбаси9 цікавих фактів про сосиски та ковбаси. Сосиски та ковбаси є не тільки смачним і ситним продуктом, але й є головною стравою на відпочинку, різноманітних фестивалях і ярмарках. Цікавим є багаторічна і цікава історія цих шедеврів.

1. Сосиску вперше у світі приготував м’ясник з Німеччини Геор…

Найпопулярніші десерти з усього світу

Найпопулярніші десерти з усього світуНайпопулярніші десерти з усього світу. Кондитерське мистецтво є цікавим і складним одночасно. Кожен десерт має свою індивідуальну історію. Існує декілька цікавих десертів, які готуються з задоволенням для важливих дат та зустрічей з близькими людьми.

1. Т

Історія появи світового десерту еклер

Історія появи світового десерту еклерІсторія появи світового десерту еклер. Еклер — смачне тістечко з заварним кремом, без якого не обходиться свято чи ювілей, день народження. Цікавою історією є походження цього шедевру.

Один талановитий хлопець з раннього дитинства проявив кулінарні здібно…

Ганаш – світовий шедевр сучасності

Ганаш - світовий шедевр сучасності - історія створенняГанаш – світовий шедевр сучасності. Ганаш — одне з найвідоміших кондитерських винаходів у світі. Даний шедевр французької кухні з’явився відносно недавно. Цей елемент є основою для багатьох світових десертів.

У кондитерському мистецтві на протя…

Цікаві факти про відомі десерти світу

Цікаві факти про відомі десерти світуЦікаві факти про відомі десерти світу. 1. Перші кондитерські вироби були завезені до Європи

Історія виникнення морозива ескімо

Історія виникнення морозива ескімоІсторія виникнення морозива ескімо. Морозиво — це не тільки десерт, але й чудовий додаток до сонячного настрою. Історія цього смачного продукту відома з часів Олександра Македонського. Це були фруктові та ягідні десерти. Сніг у літню пору отримували у гірській місцевості. Необхідно бу…

Топ гастрономічних соусів з усього світу

Топ гастрономічних соусів з усього світуСОУС БЕШАМЕЛЬ

Смачний білий соус – основа для більшості звичайних страв. Це базовий соус европейської кухні, хоча він підходить до таких страв як лазанья чи грецька мусака. Страва стає більш ніжною, робить його елементом домашньої кухні.

До складу входять борошно, вершкове масло, сіль за с…

Історія Київського торту – смачного символа Києва

Історія Київського торту - смачного символа КиєваІсторія Київського торту – смачного символа Києва. Київський торт є символом міста Києва. Його історія починається ще у 20 столітті. Сьогодні його можна придбати у будь-якому супермаркеті України. У часи СРСР люди, які приїжджали до столиці у відрядження, обов’язково купували торт у подарунок. Виробн…

Десять цікавих фактів про голубі сири

Духмяні голубі сири з пліснявоюзадоволення для гурманів: дивний вигляд, Читати далі 30.03.2018

Невідомі та цікаві факти про заклади харчування

Невідомі та цікаві факти про заклади харчуванняНевідомі та цікаві факти про заклади харчування. Похід з друзями чи близькими людьми до ресторану чи кафе — звичайна річ. Колись це була розкіш для забезпечених верств населення.

Оскільки життя у місці є шумним та швидким, мешканці хочуть відпочити за містом чи у тихому сквері, насолоджуючись смачни…

Що таке зірки Мішлену. Способи їх отримання

Що таке зірки Мішлену. Способи їх отриманняЦя класифікація була створена компанією Michelin. Утворена у 1899 році. У 1900 видавець надрукував довідник для водіїв, щоб полегшити життя у пошуках доріг. Одночасно з тим співробітники вирішили додати список закладів, де від…

Як дегустувати сир. Поради експертів

Кожен шматочок сиру — окрема історія. Існує декілька способів, які дозволять відрізнити різні види цього смачного продукту.. Досить часто запах поєднується зі смаком. Деякі сорти мають досить виражений запах. Саме продукт з специфічним запахом має насичений смак.

Дорогі та вишукані сорти орієнтовані на осіб, які не чутливі до специфічних та нетипо…

Цікаві факти про шашлик. Смачні рецепти

Цікаві факти про шашлик. Смачні рецептиШашлик є одним з стародавніх страв. Виникло воно у ті часи, коли люди отримали навички смаження м’яса на вуглях.

Дана страва поширилися зі Сходу: Іран, Ірак, Кавказ Читати далі 16.03.2018

Цікаві факти про оригінальні ресторани світу

Цікаві факти про оригінальні ресторани світуЦікаві факти про оригінальні ресторани світу. У Китаї існують ресторани, де відвідувачі можуть виплеснути негативні емоції, розбивши посуд чи вияснити відносини з персоналом.

У США (Лос-Анджелес) та Японії можна спробувати стр…

Що нервує постійних клієнтів у ресторанах?

Що нервує постійних клієнтів у ресторанахОчікування офіціанта

Клієнт приходить до ресторану, коли відчуває сильний голод чи просто хоче відпочити від щоденних навантажень. Йому потрібно чекати від 10 до 30 хвилин, доки підійде офіціант та прийме замовлення. Бувають ситуації, коли вас не обслуговують через інших відвідувачі…

Французький цибулевий суп. Рецепт

На 4 порції вам потрібно:

  • 1 кг великих цибулин
  • 20 г качиного жиру або вершкового масла
  • 1,5 л курячого бульйону
  • хліб
  • 100 г сиру Comté або іншого твердого с…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 2

Зали нашого ресторану. Погрібок. Частина 1

Відеогід нашого ресторану. Головний вхід. Частина 3

Канапка з червоною ікрою. Класичний рецепт

Канапка з червоною ікрою. Класичний рецепт
Канапка з червоною ікрою. Класичний рецепт. Знадобиться: 100г сиру знежиреного, 50г слабосоленої червоної риби, 20г червоної ікри, тарталетки будь-які, кріп, сік лимона, сметана, цукор, сіль.

Перемішати сир зі сметаною, цукром, сіллю і рубаним кропом (краще – в блендері щоб вийш…

Відеогід нашого ресторану. Головний вхід. Частина 2

Відеогід нашого ресторану. Головний вхід

Відеогід нашого ресторану. Вхід з вулиці

Телятина смажена в сухарях до новорічних та різдвяних свят

Телятина смажена в сухарях до новорічних та різдвяних свят1. Телятина – 400 г.

2. Сухарі панірувальні – 100 г.
3. Яйце – 1 шт.
4. Натертий сир – 2-3 ст.л.

1. Яловичину нарізаємо шматочками
2. Відбиваємо
3. Збиваємо яйце з сіллю і перцем
4. Панірувальні сухарі змішуємо з натертим сиром.
5. Яловичину обмакуємо в яйці, обвалю…

Відеогід нашого ресторану. Водяний млин

Салат морська пристрасть з лосося та помідорів для гурманів

Салат морська пристрасть з лосося та помідорів для гурманів
Смачний та оригінальний салат з лосося та овочів. Запрошуємо до нас!!!…

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 5

Печена картопля – чудовий та смачний гарнір до рибних та м’ясних страв


Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати смачну печену картоплю, яка є прекрасно поєднується з рибними та м’ясними стравами….

Відеогід нашого ресторану. Частина 4

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 3

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 2

Єшниця від гайналів


Запрошуємо усіх бажаючих скуштувати єшницю від гайналів – смачну яєшню з полядвицею та додаванням зелені….

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 4

Канапка з червоною ікрою для гурманів

Старольвівський салат – рецепт стародавньої української кухні

Старольвівський салат - рецепт стародавньої української кухні
Для приготування цієї страви потрібно відварити буряк, вимочити чорнослив, додати ядра волоського горіху та змішати усе з майонезом. Смачного!!!…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 3

Асорті з квашених овочів до святкового столу!!!


Болгарський перець, крижавки, стиглі помідори та хрумкі огірки до святкового столу!!!…

Галушки – відома українська страва. Історія походження та рецепт

Галушки - відома українська страва. Історія походження та рецепт
Галушки – відома українська страва. Історія походження та рецепт. Українська кухня є цікавою та багатогранною. Однією зі страв української національної кухні є галушки. Походить ця назва від праслов’янського дієслова “кидати”. Колись її готували у сільській місцевості на велику…

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 2

Гострий томатний соус для м’ясних та рибних страв


Пікантний гострий соус на основі свіжих помідорів та приправ додасть неповторного смаку будь-якій страві….

Солонина – стародавній рецепт засолки м’яса

Солонина — процес засолювання м’яса різними способами. Зазвичай його готують на зиму у сонячну погоду з метою використання для різних страв. У ті часи, коли холодильників ще не було, тоді селяни змушені були придумати рецепти зберігання продуктів на тривалий час. Це стародавній рецепт, який раніше використовували наші пращу…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Панорама

Салат “Полонинський” – смачний та корисний салат


Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати смачний та корисний салат зі свіжої капусти, огірків та помідорів….

Котлета по-київськи. Цікаві факти з історії страви


Котлета по-київськи – це куряче філе, попередньо відбите, в яке загортають шматок вершкового масла, панірують і смажать у фритюрі. Зазвичай це страва з фаршу з вимоченою в молоці булочкою. Уцьому випадку це фарширована куряча відбивна в паніровці.

Слово «котлета» ближче до фр…

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал.

Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту


Сало було завжди продуктом живлення бідних людей, бо кращі шматки свинячої туші діставалися, тим хто, міг за них заплатити або відняти. Ось і навчилися бідняки заготовляти сало про запас шляхом засолки, іноді копчення, і подальшого визрівання.

Сало використовують для приготування їжі, на ньому смажать і тушкують овочі, його додаю…

Регіональні страви української кухні

Регіональні страви української кухні
Українська кухня відрізняється своєю неповторністю та оригінальністю. Іноземні туристи їдуть до України, щоб почастувати страви, які не зустріти у жодні…

Мариновані білі грибочки для домашнього та святкового столу


Мариновані грибочки для будь-якого столу – святкового, домашнього, за яким збирається уся родина та для усіх тих, хто любити збирати та їсти поживний та смачний продукт. По харчовій цінності гриби прирівнюються до м’яса, фруктів і овочів.

При кулінарній обробці корисні властивості майже не втрачаються! У грибах присут…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 2

10 оригінальних рецептів кручеників

10 оригінальних рецептів кручеників
10 оригінальних рецептів кручеників. Українську кухню неможливо уявити без вишуканих м’ясних страв. Саме такою оригінальною стравою є крученики. Назва походить від слова «крутити» – адже щоб приготувати цю страву, потрібно відбити шматочок м’яса (або риби), розпластати його, як млинець, пок…

Асорті “Рибальське” для справжніх гурманів та знавців морепродуктів


Запрошуємо на рибне асорті з креветками, червоною ікрою та морепродуктами. Тарілка для усіх гурманів, які цінують смак справжньої риби….

Відеогід нашого ресторану. Погрібок

6 страв, за якими іноземці впізнають українську кухню

6 страв, за якими іноземці впізнають українську кухню
Усім відомо, що кожна країна має свою національну кухню. Українська кухня також зарекомендувала себе в усьому світі. Вона проста, надзвичайно смачна, поживна і щедра, особливо коли йдеться про величину порцій.  Вітчизняні ресторатори виділяють 6 страв, за якими іноземці в…

Смажений короп з часниковим соусом


Запрошуємо мешканців та гостей нашого міста скуштувати смажений короп з ніжною скоринкою та часниковим соусом. Адже короп є низькокалорійною рибою і прекрасно підходить для дієтичного харчування, особливо в поєднанні з гарніром з овочів.

Штучно вирощена риба багата поліненасиченими жирними кислотами омега-6, які не…

Історія козацької кухні. Рецепти приготування кулешу в домашніх умовах

Історія козацької кухні. Рецепти приготування кулешу вдома
ВІД ЩЕРБИ ДО ВАРЕНУХИ: ЧИМ ХАРЧУВАЛИСЯ УКРАЇНСЬКІ КОЗАКИ

М’ясні страви

В умовах частих походів, військових операцій та можливих облог козаки, як і багато інших професійних солдат, робили запаси солонини. Найчастіше солили рибу, але бувало і…

Відеогід нашого ресторану. VIP зал

Українська традиційна – страва на компанію для близьких друзів та рідних


Зустріли близьких друзів. яких давно не бачили і хочете добре провести час? Приходьте до нашого ресторану. Ми пропонуємо українську традиційну тарілку для вас та ваших друзів чи близьких.

Чудове поєднання запеченого порося, свинних ребер та домашньої ковбаси з печеною картоплею і солінням зробить вечір приємни…

Відеогід нашого ресторану. Банкетний зал

Язик з хроном – для банкетів та фуршетів

Запрошуємо вас на пельмені “Від вуйка Коцьо” – з телятиною та свининою


Смачні та оригінальні пельмені зі свинини та телятини під соусом. Запрошуємо скуштувати!!!…

Млинці “Імператорські” для вишуканих гурманів та знавців справжньої червоної ікри


Смачні млинці зі справжньою ікрою. Запрошуємо усіх бажаючих на цю чудову страву до нашого ресторану!!!…

Відеогід нашого ресторану. Старовинні українські ляльки

Запрошуємо на справжні вареники з вишнями


запрошуємо львів’ян та гостей нашого міста скуштувати справжні українські вареники зі соковитою вишнею. Якщо згадати історію цієї історії, то, наприклад, вареники зі Слобожанщини та Таврії прикметні тим, що налічують багато найрізноманітніших ягідних рецептів — з чорницею, малиною, ожиною, полуницею, не кажучи вже п…

Відеогід нашого ресторану. Стародавня українська піч, в якій готували наші предки

Вареники з картоплею та білими грибами

Вареники — одна з найпоширеніших страв з вареного тіста з начинкою. Остання могла бути пісною чи скоромною — залежно від християнського календаря. Як начинку використовували сир, смажену капусту, варену товчену картоплю, мак, калину, вишні та інші ягоди, яблука, варені й товчені сухофрукти (сушину),…

Морозиво з фруктами для діточок та всіх ласунів!!!

ice-cream_fruits
М’яке морозиво зі шматочками ківі. апельсину та бананів. Запрошуємо!!!…

Салат “Грецький” – простий у приготуванні та корисний для здоров’я

Грецький салат — страва виключно грецька. В часи стародавньої Еллади готували салат, з тих пір і збереглося його назва — Хоріатіки.

Секрет успіху грецького салату полягає в гармонійному поєднанні сиру фета, помідорів, огірків,  болгарського перцю, маслин і цибулі. Без орегано, базиліка, листового салату грецький салат немислим…

Відеогід нашого ресторану. Затишний відпочинок біля домашнього каміну!!!

Сирна тарілка для гурманів від нашого ресторану


Якщо ви гурман і полюбляєте вишуканий сир, тоді запрошуємо вас на сирну тарілку. Дюр блю, королівський сир, моцарелла тощо для тих, хто цінить вишуканий смак якісних та смачних сирів….

Салат “Панський” – смачний та оригінальний салат від нашого ресторану

Запрошуємо скуштувати оригінальний салат “Панський”, який готується зі справжньої телятини з грибами за під спеціальним соусом. Чекаємо на вас!!!…

Зали нашого ресторану. Відеогід

Відеогід нашого ресторану. Зали, оформлені у стародавньому українському стилі, смачна кухня та привітний персонал зроблять ваш відпочинок незабутнім. запрошуємо!!!

Справжні українські голубці “Верховина” від українських господинь

Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати відому страву  = голубці зі свинини з додавання грибів та підливою.  Для тих,  хто цікавиться історію приготування трохи цікавинок про страву:

“У вірменській, турецькій та молдовській кухні цю страву називають «долма», у основі її приготування – виноградне листя і баранячий фарш…

Шоколадний брауні – відоме американське тістечко

Шоколадний брауні - відоме американське тістечко

Шоколадний брауні – відоме американське тістечко. Брауні — це неймовірно смачне американське шоколадне тістечко, яке вибороло мільйони прихильників по всьому світу. Традиційно брауні подають з кулькою ванільного морозива. Це поєднання просто зводить з розуму смакові рецептори і …

Вишуканий домашний штрудель для наших відвідувачів


Домашній смачний штрудель з соковитими яблуками та горішками чудово гармонує з гарячою чашечкою кави чи духмяного чаю. Запрошуємо!!!…

Фірмова страва – реберцятка молочного порося


Запрошуємо до нас на фірмову страву – реберця молочного поросятка. Ця страва готується виключно шеф-поваром та у старовинній печі. Подається з соусом….

Кремзлики – факти про історію страви


В Україні існує близько 30 різних назв і різновидів цієї страви, серед них: тертюхі, терчінікі, беці, гейзебубели, кийзлики і кремзлики, рисилованики і пертушаники…

Деруни – картопляні млинці, які мають велику популярність в українській кухні, особливо в північних та західних районах України. Основним інгредієнтом страви є терта кар…

Справжній український сирник

Справжній сирник від українських господинь – для тих, хто любить вишукану солодку кухню. Виготовлений зі справжнього домашнього сиру та додаванням родзинок, покритий справжнім шоколадом.

Чудово смакує з ароматною кавою та чаєм. Його люблять маленькі діти, а також ті, хто любить проводити час у тихій домашній атмосфері в компані…

Телятина під вишневим соусом

Запрошуємо на фірмову страву – “Телятина від газдині під вишневим соусом”. Поєднання смаженої телятини з вишневим соусом надає страві оригінальний та неповторний смак….

Пивна тарілка для великої компанії

У вас велика компанія друзів чи колег. а ви не знаєте, де провести добре час? Запрошуємо до нашого закладу. Ми пропонуємо для вас велику пивну тарілку з ковбасками, смачним соусом та чіпсами з лавашу. При замовленні тарілки – пиво у подарунок для вас та ваших друзів!!!…

Банош. Трохи історії та рецепт смачної закарпатської страви

Банош. Трохи історії та рецепт смачної закарпатської страви

Банош. Трохи історії та рецепт смачної закарпатської страви. Банош, або бануш — один з найвідоміших представників гуцульської кухні. Володіючи специфічним смаком, страву, тим не менш, неможливо не зустріти навіть у самому маленькому ресторані Закарпаття. Цікаво, що згідно…

Запрошуємо до нашого ресторану на фірмову страву

Запрошуємо до нас мешканців та гостей міста скуштувати ніжне куряче філе з помідорами….

10 головних особливостей стародавньої української кухні

10 головних особливостей стародавньої української кухні

10 головних особливостей стародавньої української кухні. Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського н…

Грибна юшка – національна родзинка Карпат


В Карпатах кожна господиня має свій секрет приготування грибної юшки, тож двох однакових смаків знайти неможливо. 
Ця страва зазвичай готується з білих грибів. Густину юшки можна регулювати борошном і споживати або як суп, або ж як підливу до локшини та каші. Картопля до юшки не додається. Щодо приправ, то страв…

Салат “Цезар”. Історія створення і секрет його популярності

Салат “Цезар” був винайдений італійцем на території Мексики, однак популярність вперше здобув у США, яка і зробила цю страву всесвітньо відомою.

Автор рецепту

Цезар Кардіні, за походженням італієць, у 1916 році емігрував із двома братами до Америки. Спочатку він відкрив ресторани у Сакраменто та Сан-Д…

Бограч – фірмова страва з Закарпаття

Як у Полтаві, Києві чи Львові кожна господиня має свій рецепт борщу, на Закарпатті фірмовою стравою є наваристий бограч. Кулінарна історія цієї страви багатовічна і цікава: «….. Бограч (Bogracs) пройшов разом із праугорським плем’ям довгий і складний шлях.

Точно не відомо, що готували кочові племен…

Де відсвяткувати свій День Народження

gutsul_room

Не знаєш де відсвяткувати свій День Народження???

Ресторан-музей “Сім поросят” дарує Тобі знижку -10% !!!

У подарунок смачненький тортик або 0,5 л наливки на вибір!!!…

Другий запис

show_zaxidТеле-шоу на Першому Західному телеканалі

Телешоу на Першому Західному телеканалі ‘Караоке на селі’.

Вручення головного призу від спонсор…

Запрошуємо до співпраці!

Ресторан-музей «Сім поросят» тісно співпрацює з багатьма туристичними агентствами та компаніями. Окрім того, за попередньою домовленістю співпрацюємо з приватними екскурсоводами щодо організації екскурсій по історичних та культурних пам’ятках міста. Організовуємо комплексні обіди та сніданки, бізнес-ланчі, дитячі та сімейні свята. Для зручності є також в наявності стоянка для туристичних автобусів….

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик