Новини

Печена картопля – чудовий та смачний гарнір до рибних та м’ясних страв


Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати смачну печену картоплю, яка є прекрасно поєднується з рибними та м’ясними стравами….

Відеогід нашого ресторану. Частина 4

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 3

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 2

Єшниця від гайналів


Запрошуємо усіх бажаючих скуштувати єшницю від гайналів – смачну яєшню з полядвицею та додаванням зелені….

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 4

Канапка з червоною ікрою для гурманів

Салат “Старольвівський” – вишукана страва стародавньої української кухні


Для приготування цієї страви потрібно відварити буряк, вимочити чорнослив, додати ядра волоського горіху та змішати усе з майонезом. Смачного!!!…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 3

Асорті з квашених овочів до святкового столу!!!


Болгарський перець, крижавки, стиглі помідори та хрумкі огірки до святкового столу!!!…

Галушки – відома українська страва. Історія походження та рецепт


Українська кухня є цікавою та багатогранною. Однією зі страв української національної кухні є галушки. Походить ця назва від праслов’янського дієслова “кидати”. Колись її готували у сільській місцевості на велику кількість людей.

Якщо іншої їжі не було, то галушки були чудовою та досить поживною стравою для селян. Подібна страва відома у…

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал. Частина 2

Гострий томатний соус для м’ясних та рибних страв


Пікантний гострий соус на основі свіжих помідорів та приправ додасть неповторного смаку будь-якій страві….

Солонина – стародавній рецепт засолки м’яса

Солонина — процес засолювання м’яса різними способами. Зазвичай його готують на зиму у сонячну погоду з метою використання для різних страв. У ті часи, коли холодильників ще не було, тоді селяни змушені були придумати рецепти зберігання продуктів на тривалий час. Це стародавній рецепт, який раніше використовували наші пращу…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Панорама

Салат “Полонинський” – смачний та корисний салат


Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати смачний та корисний салат зі свіжої капусти, огірків та помідорів….

Котлета по-київськи. Цікаві факти з історії страви


Котлета по-київськи – це куряче філе, попередньо відбите, в яке загортають шматок вершкового масла, панірують і смажать у фритюрі. Зазвичай це страва з фаршу з вимоченою в молоці булочкою. Уцьому випадку це фарширована куряча відбивна в паніровці.

Слово «котлета» ближче до фр…

Відеогід нашого ресторану. Гуцульський зал.

Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту


Сало було завжди продуктом живлення бідних людей, бо кращі шматки свинячої туші діставалися, тим хто, міг за них заплатити або відняти. Ось і навчилися бідняки заготовляти сало про запас шляхом засолки, іноді копчення, і подальшого визрівання.

Сало використовують для приготування їжі, на ньому смажать і тушкують овочі, його додаю…

Традиційна кухня України: чим пригощають у різних регіонах


Українська кухня відрізняється своєю неповторністю та оригінальністю. Іноземні туристи їдуть до України, щоб почастувати страви, які не зустріти у жодній країні світу. Кожен регіон відрізня…

Мариновані білі грибочки для домашнього та святкового столу


Мариновані грибочки для будь-якого столу – святкового, домашнього, за яким збирається уся родина та для усіх тих, хто любити збирати та їсти поживний та смачний продукт. По харчовій цінності гриби прирівнюються до м’яса, фруктів і овочів.

При кулінарній обробці корисні властивості майже не втрачаються! У грибах присут…

Відеогід нашого ресторану. Погрібок. Частина 2

10 оригінальних рецептів кручеників – вишуканої української м’ясної страви


Українську кухню неможливо уявити без вишуканих м’ясних страв. Саме такою оригінальною стравою є крученики. Назва походить від слова «крутити» – адже щоб приготувати цю страву, потрібно відбити шматочок м’яса (або риби), розпластати його, як млинець, покласти в середину начинку і закрутити в щільний рулетик. Начинками для кр…

Асорті “Рибальське” для справжніх гурманів та знавців морепродуктів


Запрошуємо на рибне асорті з креветками, червоною ікрою та морепродуктами. Тарілка для усіх гурманів, які цінують смак справжньої риби….

Відеогід нашого ресторану. Погрібок

6 страв, за якими іноземці впізнають українську кухню


Усім відомо, що кожна країна має свою національну кухню. Українська кухня також зарекомендувала себе в усьому світі. Вона проста, надзвичайно смачна, поживна і щедра, особливо коли йдеться про величину порцій.  Вітчизняні ресторатори виділяють шість страв, які користуються найбільшим попитом серед іноземців.

Смажений короп з часниковим соусом


Запрошуємо мешканців та гостей нашого міста скуштувати смажений короп з ніжною скоринкою та часниковим соусом. Адже короп є низькокалорійною рибою і прекрасно підходить для дієтичного харчування, особливо в поєднанні з гарніром з овочів.

Штучно вирощена риба багата поліненасиченими жирними кислотами омега-6, які не…

Історія козацької кухні. Рецепти приготування кулешу в домашніх умовах


ВІД ЩЕРБИ ДО ВАРЕНУХИ: ЧИМ ХАРЧУВАЛИСЯ УКРАЇНСЬКІ КОЗАКИ

М’ясні страви

В умовах частих походів, військових операцій та можливих облог козаки, як і багато інших професійних солдат, робили запаси солонини. Найчастіше солили рибу, але бувало і м’ясо. Благо річок і озер регулярно годували запорожців. …

Відеогід нашого ресторану. VIP зал

Українська традиційна – страва на компанію для близьких друзів та рідних


Зустріли близьких друзів. яких давно не бачили і хочете добре провести час? Приходьте до нашого ресторану. Ми пропонуємо українську традиційну тарілку для вас та ваших друзів чи близьких.

Чудове поєднання запеченого порося, свинних ребер та домашньої ковбаси з печеною картоплею і солінням зробить вечір приємни…

Відеогід нашого ресторану. Банкетний зал

Язик з хроном – для банкетів та фуршетів

Запрошуємо вас на пельмені “Від вуйка Коцьо” – з телятиною та свининою


Смачні та оригінальні пельмені зі свинини та телятини під соусом. Запрошуємо скуштувати!!!…

Млинці “Імператорські” для вишуканих гурманів та знавців справжньої червоної ікри


Смачні млинці зі справжньою ікрою. Запрошуємо усіх бажаючих на цю чудову страву до нашого ресторану!!!…

Відеогід нашого ресторану. Старовинні українські ляльки

Запрошуємо на справжні вареники з вишнями


запрошуємо львів’ян та гостей нашого міста скуштувати справжні українські вареники зі соковитою вишнею. Якщо згадати історію цієї історії, то, наприклад, вареники зі Слобожанщини та Таврії прикметні тим, що налічують багато найрізноманітніших ягідних рецептів — з чорницею, малиною, ожиною, полуницею, не кажучи вже п…

Відеогід нашого ресторану. Стародавня українська піч, в якій готували наші предки

Вареники з картоплею та білими грибами

Вареники — одна з найпоширеніших страв з вареного тіста з начинкою. Остання могла бути пісною чи скоромною — залежно від християнського календаря. Як начинку використовували сир, смажену капусту, варену товчену картоплю, мак, калину, вишні та інші ягоди, яблука, варені й товчені сухофрукти (сушину),…

Морозиво з фруктами для діточок та всіх ласунів!!!

ice-cream_fruits
М’яке морозиво зі шматочками ківі. апельсину та бананів. Запрошуємо!!!…

Салат “Грецький” – простий у приготуванні та корисний для здоров’я

Грецький салат — страва виключно грецька. В часи стародавньої Еллади готували салат, з тих пір і збереглося його назва — Хоріатіки.

Секрет успіху грецького салату полягає в гармонійному поєднанні сиру фета, помідорів, огірків,  болгарського перцю, маслин і цибулі. Без орегано, базиліка, листового салату грецький салат немислим…

Відеогід нашого ресторану. Затишний відпочинок біля домашнього каміну!!!

Сирна тарілка для гурманів від нашого ресторану


Якщо ви гурман і полюбляєте вишуканий сир, тоді запрошуємо вас на сирну тарілку. Дюр блю, королівський сир, моцарелла тощо для тих, хто цінить вишуканий смак якісних та смачних сирів….

Салат “Панський” – смачний та оригінальний салат від нашого ресторану

Запрошуємо скуштувати оригінальний салат “Панський”, який готується зі справжньої телятини з грибами за під спеціальним соусом. Чекаємо на вас!!!…

Зали нашого ресторану. Відеогід

Відеогід нашого ресторану. Зали, оформлені у стародавньому українському стилі, смачна кухня та привітний персонал зроблять ваш відпочинок незабутнім. запрошуємо!!!

Справжні українські голубці “Верховина” від українських господинь

Запрошуємо до нашого ресторану скуштувати відому страву  = голубці зі свинини з додавання грибів та підливою.  Для тих,  хто цікавиться історію приготування трохи цікавинок про страву:

“У вірменській, турецькій та молдовській кухні цю страву називають «долма», у основі її приготування – виноградне листя і баранячий фарш…

Шоколадний брауні- відоме американське тістечко

Брауні — це неймовірно смачне американське шоколадне тістечко, яке вибороло мільйони прихильників по всьому світу. Традиційно брауні подають з кулькою ванільного морозива. Це поєднання просто зводить з розуму смакові рецептори і змушує забути про все!

Відомий британський кухар Джеймі Олівер радить подати до брауні сметану …

Вишуканий домашний штрудель для наших відвідувачів


Домашній смачний штрудель з соковитими яблуками та горішками чудово гармонує з гарячою чашечкою кави чи духмяного чаю. Запрошуємо!!!…

Фірмова страва – реберцятка молочного порося


Запрошуємо до нас на фірмову страву – реберця молочного поросятка. Ця страва готується виключно шеф-поваром та у старовинній печі. Подається з соусом….

Кремзлики – факти про історію страви


В Україні існує близько 30 різних назв і різновидів цієї страви, серед них: тертюхі, терчінікі, беці, гейзебубели, кийзлики і кремзлики, рисилованики і пертушаники…

Деруни – картопляні млинці, які мають велику популярність в українській кухні, особливо в північних та західних районах України. Основним інгредієнтом страви є терта кар…

Справжній український сирник

Справжній сирник від українських господинь – для тих, хто любить вишукану солодку кухню. Виготовлений зі справжнього домашнього сиру та додаванням родзинок, покритий справжнім шоколадом.

Чудово смакує з ароматною кавою та чаєм. Його люблять маленькі діти, а також ті, хто любить проводити час у тихій домашній атмосфері в компані…

Телятина під вишневим соусом

Запрошуємо на фірмову страву – “Телятина від газдині під вишневим соусом”. Поєднання смаженої телятини з вишневим соусом надає страві оригінальний та неповторний смак….

Пивна тарілка для великої компанії

У вас велика компанія друзів чи колег. а ви не знаєте, де провести добре час? Запрошуємо до нашого закладу. Ми пропонуємо для вас велику пивну тарілку з ковбасками, смачним соусом та чіпсами з лавашу. При замовленні тарілки – пиво у подарунок для вас та ваших друзів!!!…

Банош. Трохи історії та рецепт смачної страви

Банош, або бануш — один з найвідоміших представників гуцульської кухні. Володіючи специфічним смаком, страву, тим не менш, неможливо не зустріти навіть у самому маленькому ресторані Закарпаття. Цікаво, що згідно гуцульським традиціям, всі страви, пов’язані з вівцями, готують тільки чоловіки.

Банош вони готують виключно на відк…

Запрошуємо до нашого ресторану на фірмову страву

Запрошуємо до нас мешканців та гостей міста скуштувати ніжне куряче філе з помідорами….

10 головних особливостей стародавньої української кухні

Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялас…

Грибна юшка – національна родзинка Карпат


В Карпатах кожна господиня має свій секрет приготування грибної юшки, тож двох однакових смаків знайти неможливо. 
Ця страва зазвичай готується з білих грибів. Густину юшки можна регулювати борошном і споживати або як суп, або ж як підливу до локшини та каші. Картопля до юшки не додається. Щодо приправ, то страв…

Салат “Цезар”. Історія створення і секрет його популярності

Салат “Цезар” був винайдений італійцем на території Мексики, однак популярність вперше здобув у США, яка і зробила цю страву всесвітньо відомою.

Автор рецепту

Цезар Кардіні, за походженням італієць, у 1916 році емігрував із двома братами до Америки. Спочатку він відкрив ресторани у Сакраменто та Сан-Д…

Бограч – фірмова страва з Закарпаття

Як у Полтаві, Києві чи Львові кожна господиня має свій рецепт борщу, на Закарпатті фірмовою стравою є наваристий бограч. Кулінарна історія цієї страви багатовічна і цікава: «….. Бограч (Bogracs) пройшов разом із праугорським плем’ям довгий і складний шлях.

Точно не відомо, що готували кочові племен…

Де відсвяткувати свій День Народження

gutsul_room

Не знаєш де відсвяткувати свій День Народження???

Ресторан-музей “Сім поросят” дарує Тобі знижку -10% !!!

У подарунок смачненький тортик або 0,5 л наливки на вибір!!!…

Другий запис

show_zaxidТеле-шоу на Першому Західному телеканалі

Телешоу на Першому Західному телеканалі ‘Караоке на селі’.

Вручення головного призу від спонсор…

Запрошуємо до співпраці!

Ресторан-музей «Сім поросят» тісно співпрацює з багатьма туристичними агентствами та компаніями. Окрім того, за попередньою домовленістю співпрацюємо з приватними екскурсоводами щодо організації екскурсій по історичних та культурних пам’ятках міста. Організовуємо комплексні обіди та сніданки, бізнес-ланчі, дитячі та сімейні свята. Для зручності є також в наявності стоянка для туристичних автобусів….

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик