Телятина смажена в сухарях до новорічних та різдвяних свят

Телятина смажена в сухарях до новорічних та різдвяних свят

Телятина смажена в сухарях до новорічних та різдвяних свят1. Телятина – 400 г.

2. Сухарі панірувальні – 100 г.
3. Яйце – 1 шт.
4. Натертий сир – 2-3 ст.л.

1. Яловичину нарізаємо шматочками
2. Відбиваємо
3. Збиваємо яйце з сіллю і перцем
4. Панірувальні сухарі змішуємо з натертим сиром.
5. Яловичину обмакуємо в яйці, обвалюємо у сухарях і обсмажуємо з обох сторін приблизно по 6-10 хвилин.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик