Що нервує постійних клієнтів у ресторанах?

Що нервує постійних клієнтів у ресторанах?

Що нервує постійних клієнтів у ресторанахОчікування офіціанта

Клієнт приходить до ресторану, коли відчуває сильний голод чи просто хоче відпочити від щоденних навантажень. Йому потрібно чекати від 10 до 30 хвилин, доки підійде офіціант та прийме замовлення. Бувають ситуації, коли вас не обслуговують через інших відвідувачів. Якщо ви просите принести рахунок, то працівники закладу можуть його зразу не приносити, тому що сподіваються, що клієнт зробить додаткове замовлення. Деякі відвідувачі не дають чайових.

Гучна музика у залі

Ви вирішили у вечірній час після роботи чи вихідний зустрітися з близькими чи друзями. Хочеться посидіти, смачно поїсти та поспілкуватися. Ви просто не чуєте один одного. Інколи музика звучить надто голосно. Та й смаки у людей різні — одним подобається рок, іншим — джаз. Вам доводиться говорити досить емоційно. Клієнт просить офіціанта зробити гучність нижче, але не завжди це робиться одразу.

Відсутні зони для курців

Не кожен заклад має окремий зал для курців. Мами з дітьми, курці знаходяться в одному залі. Це викликає дискомфорт. Батьки бояться шкідливого впливу тютюнового диму на дітей. Курці хочуть проводити час з задоволенням, смакуючи алкогольній напій та запалюючи цигарку. Виникають сварки та непорозуміння між різними категоріями відвідувачів.

Столи розташовані близько один до одного через малу площу

Не менш серйозною проблемою є розташування столів. Тяжко сісти за стіл і вийти з нього. Величезний ризик розбити посуд, за який потрібно платити. Також хочеться поспілкуватися з людиною, яку не бачив певний період часу таким чином, щоб не чути інших розмов. Якщо людина має модельні параметри, то переміщення між столами не викликає проблем. А що робити особі з надмірною вагою? Бажана відстань між столами у декілька сантиметрів.
Ті, хто куштував їжу в оригінальних закладах. Можуть скаржитися на відповідність рецептурі, відсутність інгредієнтів. Поваром може бути людина, що пройшла відповідне навчання та має навички. Часто готує людина без навичок. Продукти можуть бути не ті, що замовляються та завозяться з-за кордону, а купуються та місці. Якість таких продуктів є невідомою.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик