Рецепти ситних салатів з м’яса курки

Рецепти ситних салатів з м’яса курки

Рецепти ситних салатів з м'яса курки Рецепти ситних салатів з м’яса курки можна приготувати на вечерю або святкову подію у вашому житті.

Салат з копченою куркою

  • копчені курячі стегенця або грудка 200 г
  • помідори свіжі 250-300 г
  • болгарський перець 100-150 г
  • сир 100 г
  • волоські горіхи 20-30 г
  • часник 1-2 зубчики
  • зелень петрушки
  • майонез
  • зерна граната для прикраси
  • сіль
  • мелений перець

Копчене м’ясо нарізати невеликими шматочками. Помідори вимити й обсушити. Якщо помідор водянистий, можна вирізати середину з насінням. Нарізати помідор невеликими кубиками.
Болгарський перець вимити, обсушити, вирізати насінну коробку, ще раз промити і нарізати маленькими кубиками.
Сир нарізати маленькими кубиками. Волоські горіхи дрібно порізати (можна подрібнити в блендері). Часник очистити і дрібно порізати.
Зелень вимити, обсушити і порізати.

У великій мисці з’єднати куряче м’ясо, помідори, болгарський перець, сир, зелень, часник, волоські горіхи (додавайте горіхи і часник на свій смак), якщо потрібно, додати трохи солі і перцю. Заправити салат майонезом (трохи) і перемішати. Покласти в салатницю, намалювати сітку з майонезу, прикрасити зеленню і зернами граната.

Салат з куркою і грибами

  • 200 г курячого філе;
  • 150 г відварених лісових грибів;
  • 1 велика цибулина;
  • 2 помідори;
  • 100-150 г твердого сиру;
  • сіль за смаком;
  • майонез або сметана для прошарку;
  • зелень для прикраси;
  • рослинне масло для смаження.

Курку нарізати невеликими кубиками. Посолити. Налив на сковороду трохи олії, обсмажити м’ясо до готовності. Прибрати зі сковороди на тарілку. Остудити. Цибулю нарізати кубиками, посмажити, помішуючи, до золотистого кольору.

Зварити заморожені гриби. Додати відварені дрібно нарізані гриби до цибулі. Смажити, помішуючи, 3 хвилини. Забрати на тарілку. Остудити.

Помідори нарізати на дольки, дістати насіння (насіння дають багато рідини, а для салату нам сік не потрібен). Нарізати помідори кубиками.

У салатник викладаємо шарами. Спочатку — обсмажене філе, потім робимо сіточку з майонезу. Потім кладемо шар грибів з цибулею, можна посолити, малюємо сіточку з майонезу. Далі викладаємо помідори, змащуємо майонезом.

Салат з куркою, квасолею і сиром

  • відварене куряче філе 300 г
  • квасоля (відварна або консервована) 200 г
  • сир (твердий) 150 г
  • кукурудза (консервована) 400 г
  • мариновані огірки 3-4 шт
  • чорний хліб 3 скибочки
  • часник 1 часточка
  • сіль, майонез, пучок петрушки

Часник очистити, натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Скибочки чорного хліба натерти сіллю і часником, нарізати кубиками і підсушити на сковороді без масла.
Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Мариновані огірки нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Сир нарізати тонкими брусочками або соломкою.
Петрушку вимити, обсушити, відрізати довгі стебла, зелень петрушки дрібно нарізати. У салатник змішати куряче філе, квасоля, сир, кукурудзу, мариновані огірки, петрушку і часникові сухарики з чорного хліба, додати майонез, салат ще раз перемішати. Приготуйте рецепти ситних салатів з м’яса курки, щоб порадувати близьких.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик