Найкращі десерти з Італії

Найкращі десерти з Італії

Найкращі десерти з ІталіїНайкращі десерти з Італії. Італія є не тільки центром світової моди але й країною, яку відвідують тисячі туристів з усіх куточків. Кухня цієї країни є вишуканою та смачною. Існує багато страв, які варто спробувати, щоб відчути неперевершений і неповторний смак.

Бомболоне – пампушки з кремом, які подають гарячими до столу. Амарето – печиво з пісочного тіста з додаванням горіха мигдалю. Має хрусткий смак та є м’яким всередині.

Панеттоне – хліб, до якого додають засахарені фрукти. За виглядом нагадує кекс. Картеллате – тісто, яке обсмажують у великій кількості фрітюру, меду або винному сиропі. Перед подачею посипають цукровою пудрою, різноманітними горіхами чи сухофруктами.

Джелато – популярне у Європі та Україні морозиво. яке готується на основі молока. Вершків додають менше. Існує багато видів – ванільне, фруктове, шоколадне та горіхове.

Делла Нонна – торт на основі пісочного тіста, який покривають заварним кремом з кедровими горіхами. До пирога подають лимон та посипають цукровою пудрою. Кожна сім’я готує власний та унікальний рецепт цього десерту.

Зепполе – це пампушки круглої форми, які смажать у великій кількості масла, начиняють заварним кремом та посипають цукровою пудрою. Сабайон нагадує гоголь-моголь. Яєчні жовтки збивають з цукром та вливають солодке вино.

Чамбеллоне – круглий пиріг з додаванням шоколаду чи фруктів. Пиріг Капрезе – шоколадний десерт, який готується без борошна з додаванням мигдалю. Подають з десертом джелато.

Струффолі. Тісто роблять маленькими шматочками, обсмажують та покривають рідким медом. Sfinci – легкі булочки без начинки, посипані корицею або цукровою пудрою.

Пандоро – солодкий хліб, які випікають на території Італії на Різдво. Семіфредо – десерт, подібний до морозива.  Sfogliatella – слойки, які начиняють сиром рікота та апельсинами з цукром. Каннолі – трубочки з начинкою з сиру рікота. Панфорте – пиріг з великою кількістю начинки на основі горіхів, спецій та фруктів.

Іris – булочки з кремом білого кольору. Також можна використовувати шоколадний крем. Фраппе – листкове тісто, обсмажене у фрітюрі та посипане цукровою пудрою.  Піццеллі – вафлі, які мають оригінальний візерунок.

Туррон – нуга з мигдалем, лісними горіхами тощо. Піньолі – печиво, яке випікають з мигдалевого тіста та прикрашають кедровими горішками. На сніданок у італійців принято подавати біскотто – сухе печиво з мигдалем, що двічі випікають.

Сицилійський кассат – десерт, який випікають з бісквітного тіста. Начинкою служить сир Рікота. Покривають готовий десерт глазур’ю з марципану, фруктами та горіхами.

Приготуйте найкращі десерти з Італії для своїх близьких у ці спекотні літні дні. Це покращить настрій та стане приводом для зустрічі за сімейним столом!!!

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик