Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви

Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви

Кремзлики по-гуцульськи. Рецепт стравиКремзлики по-гуцульськи. Рецепт страви. Почищену і помиту мандибурку ( картоплю ) натирають на дрібненькій тертці, додають пшеничне борошно, сире яйце, дрібно нарізану чи також натерту цибулю, розтертий з сіллю часник, чорний мелений перець і сметану.

Добре перемішуємо і формуємо коржі — кремзлики круглої форми. Кладемо у сковороду з добре розігрітим жиром з свіженького сальця і смажемо до готовності. З підготовленої свинини нарізаємо м’ясо (по два кусені на порцію), легенько відбиваємо, солимо, посипаємо чорним перцем і обсмажуємо з обох боків до готовності.

У горщечок кладемо кремзлики, по три штуки на порцію. На кремзлики кладемо смажене м’ясо, поливаємо пасерованою цибулькою, посипаємо червоним меленим перцем та дрібно нарізаною зеленню петрушки. Горщечок закриваємо і кладемо у духовку приблизно на 5—10 хв. з температурою 180—200°С.

Готову гарячу страву вибираємо тепер з горщечка і перекладаємо до тарілки. Таким чином, щоб кремзлики були знизу, а зверху м’ясо з пасерованою цибулею.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик