Грибна юшка – національна родзинка Карпат

Грибна юшка – національна родзинка Карпат

Грибна юшка – національна родзинка Карпат
Грибна юшка – національна родзинка Карпат. В Карпатах кожна господиня має свій секрет приготування грибної юшки, тож двох однакових смаків знайти неможливо. 
Ця страва зазвичай готується з білих грибів. Густину юшки можна регулювати борошном і споживати або як суп, або ж як підливу до локшини та каші. Картопля до юшки не додається. Щодо приправ, то страва не потребує додавання спеціальних приправ, хіба що трохи чорного перцю для пікантності.

Ця страва особливо популярна у карпатському регіоні, її готують вдома в селах та містах. Ресторан “7 поросят” радо запрошує гостей скуштувати її у нас.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик