Французький цибулевий суп. Рецепт

Французький цибулевий суп. Рецепт

На 4 порції вам потрібно:

  • 1 кг великих цибулин
  • 20 г качиного жиру або вершкового масла
  • 1,5 л курячого бульйону
  • хліб
  • 100 г сиру Comté або іншого твердого сиру
  • Сіль та перець за смаком

Французький цибулевий суп. РецептВелику кастрюлю з качиним жиром (вершковим маслом) потрібно поставити на середній вогонь. Цибулю почистити, дрібно посікти, висипати у каструлю та обсмажити на середньому вогні на протязі 30 хвилин, постійно перемішуючи.

Влити курячий бульйон, посолити та поперчити. Далі потрібно злегка закип’ятити бульйон та варити 15 хвилин. Половинку цибулі потрібно виловити з бульйону, змолоти у блендері та повернути до каструлі. Добре перемішати та подати з грінками.

Нарізати хліб на невеликі скибки, покласти зверху сир Comté та покласти у духовку, яку потрібно попередньо разогріти до 200 градусів на декілька хвилин, доки сир не розплавиться. Готові гренки з сиром подати до цибулевого супу

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик