Десерти з сиру без випічки

Десерти з сиру без випічки

Десерти з сиру без випічкиСирний десерт з бананами

Складові:

  • сир – 450 г
  • молоко – 250 мл
  • цукор – 2 ст.л.
  • банан – 1 шт.
  • агар-агар – 1 ст.л. без гірки
  • м’яке вершкове масло – 30 г
  • ванільний цукор – 1 ч.л.

Рецепт приготування:

1. Сир перетерти через сито або збити занурювальним блендером.

2. Додати масло, цукор, ваніль і нарізаний банан, ще раз збити до однорідної маси.

3. У теплому молоці розвести агар-агар, поставити на вогонь, довести до кипіння і варити протягом 2 хвилин.

4. Влити молоко в сирну масу, швидко і ретельно розмішати.

5. Розлити масу по формах і прибрати в холодильник на ніч.

6. Подавати десерт разом зі свіжими ягодами, збитими вершками або сметаною.

Сирний крем з фруктами і пластівцями

Складові:

  • кукурудзяні пластівці – 3 ст.л.
  • домашній сир – 3 ст.л.
  • натуральний йогурт – 3 ст.л.
  • ванільна есенція – за смаком
  • полуниця – 3 ягоди
  • ківі – 1 шт.
  • полуничний сироп або джем – 3 ст.л.
  • свіжі ягоди і фрукти для прикраси

Рецепт приготування:

1. Сир змішати з йогуртом, додати ванільну есенцію, збити міксером або блендером.

2. Полуницю і ківі порізати кубиками. На дно порційної склянки відправити 2 ст.л. сиру, потім викласти пластівці, ківі і полуницю. Потім знову викласти сир, полити полуничним сиропом, прикрасити ягодами і фруктами.

Сирний десерт з персиками

Складові:

  • сир м’який – 200 г
  • персики консервовані (5-6 шт.) – 200 г
  • вершки 20% – 100 мл
  • сироп від консервованих персиків – 50 мл
  • мелена кориця – 1 щіпка
  • ванілін

Рецепт приготування:

1. Сир помістити в блендер і збити. Додати сироп від персиків, вершки і ванілін на кінчику ножа.

2. Персики нарізати шматочками, залишити трохи для прикраси. Викласти в креманки шарами, шар персиків, шар сирного крему.

3. Верхній шар прикрасити скибочками персика і посипати корицею при подачі.

 

Сирно-чорничний торт

Складові:

  • сир – 500 г
  • сметана – 500 г
  • цукор – 300-400 г
  • свіжа або заморожена чорниця – 250 г
  • желатин – 2 ст.л.
  • вода для замочування желатину
  • вершки – 200 мл
  • галетне печиво

Рецепт приготування:

1. Сир збити зі сметаною і цукром до однорідної маси.

2. Чорницю подрібнити в блендері.

3. Сирну масу розділити на дві частини, в одну з них додаємо чорничне пюре.

4. Желатин замочити в невеликій кількості води. Вершки розігріти, додати в них набряклий желатин і розмішати до його повного розчинення. Не кип’ятити. Розділити суміш навпіл і додати в обидві частини сирної маси.

5. Дно форми викласти печивом. По черзі виливати по кілька ложок кожної частини сирної маси строго посередині кожного чергового шару. Поставити застигати на ніч в холодильник.

Сирно-шоколадний десерт

Складові:

  • шоколад чорний гіркий 70% – 100 г
  • цукрова пудра – 3 ст. л.
  • какао-порошок – 3 ст. л.
  • вершки 10-20% – 100 мл
  • желатин – 1 ½ ст. л.
  • молоко – 30 мл
  • сир 9% – 400 г

Рецепт приготування:

1. Желатин замочити в холодній воді. Дати набрякнути.

2. Сир пробити блендером, влити вершки і додати цукрову пудру, знову пробити блендером. Всипати какао, добре перемішати до однорідної маси.

3 Набряклий желатин розчинити в гарячому молоці. Шоколад розтопити на водяній бані.

4. У сирну масу влити трохи охолонувши шоколад і добре перемішати. Додати розчинений желатин.

5. Розлити шоколадно-сирну масу по келихах і поставити в холодильник як мінімум на 3 години. Перед подачею посипати тертим шоколадом або какао.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик