Барбекю у різних країнах світу

Барбекю у різних країнах світу

Барбекю у різних країнах світуБарбекю у різних країнах світу. У спекотні літні дні хочеться провести час у лісі чи на дачі з друзями та близькими людьми, поспілкуватися та приготувати шашлик або м’ясо на грилі. Можна, звичайно, замаринувати курку, яловичину, баранину або свинину чи посмажити ковбаски. Але цікавим варіантом є скористатися рецептом приготування барбекю з різних куточків.

Барбекю готують не тільки на грилі, але й мангалі, земляній ямі та глиняній печі. На території південної Африки відомою стравою є Браай. Це пікнік, на якому смажать стейки, ковбаски, стейки, різноманітні овочі тощо.

Аргентина славиться стравою Асадо – яловичі ковбаски, ніжна свинина тощо. Використовують крупну сіль та спеціальний соус на основі оцту, часнику, зелені петрушки та перцю чилі.

Японці готують якіторі. Куряче м’ясо готують на бамбукових шпажках. Подаються з сіллю та соусом таре. Також допускається використання інших сортів м’яса або овочів.

У бразильців існують спеціальні заклади, де барбекю подають до тих пор, доки відвідувач попросить офіціанта більше страв не приносити. М’ясо чудово поєднується з овочами, соусами та закусками.

Лечон – страва з Філіпін. Свинина готується з прянощами на великі свята. Кожен з регіонів готує свій варіант страви, але вона є соковитою, гострою та смачною.

Індійські кухарі готують тандур – страва у спеціальній печі – тандирі. Курчат маринують у йогурті та спеціях. Подають зі пшеничним коржем та рисом.

Монгольська кухня формувалася від впливом японської та китайської кухонь. Вони поєднують м’ясо з локшиною та овочів, які готуються на спеціальній металевій поверхні.

На острові Фіджі м’ясо, овочі або рибу готують у земляній печі. Інгредієнти загортають у бананове листя та запкають на протязі 2-3 годин. Жителі Самоа смажать рибу чи свинину. Соус для головних страв готують на основі кокосу, цибулі, лимонного соку.

Корейці нарізають різні сорти мяса та подають з рисом. На столі повинно бути соджу – лікер, який є схожим на саке. Перуанці у земляній ямі готують картоплю, мариноване м’ясо, бобові, кукурудзу, які обгортають у листя банану та запікають.

Барбекю у різних країнах світу є оригінальним та вишуканим. Ви можете обрати для себе найкращий варіант та приготувати у домашніх умовах.

 

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик