Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту

Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту

Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту
Асорті з сала для справжніх гурманів цього продукту. Сало було завжди продуктом живлення бідних людей, бо кращі шматки свинячої туші діставалися, тим хто, міг за них заплатити або відняти. Ось і навчилися бідняки заготовляти сало про запас шляхом засолки, іноді копчення, і подальшого визрівання.

Сало використовують для приготування їжі, на ньому смажать і тушкують овочі, його додають в каші. Сало солять, варять, коптять.

Найкорисніше сало – 25 см. під шкіркою. Українське сало з часником, угорське – обвалянное в червоному перці, естонське – копчене А ось чукотське сало – підшкірний жир зовсім не свиней, а тюленів! Вони дуже близькі за складом і, як не дивно, за смаком.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик