Відомі страви з Італії, які готують неправильно

Відомі страви з Італії, які готують неправильно

Відомі страви з Італії, які готують неправильно

 

 

Салат “Цезар”

Відомі страви з Італії, які готують неправильно. Існує думка, що його походження італійське. Однак його придумав кухар зі США. До його складу не додають м’ясо чи гриби, тому що салат є вегетаріанським. Соус готують на основі яєць, оливкової олії, лимону та спеціального вустерського соусу (англійський соус на основі оцту, цукру та риби). “Цезар” нічим не прикрашають і до його складу входять сухарі, листя салату та соус.

Цей салат придумав кухар Кардіні, який емігрував з Італії до Мексики. Там він відкрив власний заклад харчування. Готуючи цей салат, він використав смаки. які притамані італійській кухні. У самій Італії дана страва немає великого попиту. Її готують у США у закладах громадського харчування.

Кухарі рекомендують використовувати салат Романо, який потрібно порвати. Також полити інгредієнти неаполітанською олією. Хліб порізати брусками, додати сосус і натерти слайсами пармезан.

Паста Карбонара

До складу не входять вершки, хоча паста повинна бути кремоподібною. Сирий жовток додають до соусу і не розбивають зверху на страву. Можна додавати свине сало, але не бекон. Серед приправ застосовують чорний перець. Паста повинна бути довгою.

Коись ця страва готувалися у Римі. Її готували бідні селяни. Спочатку вони їли варений чорний хліб з салом та спеціями. Пізніше відварювали спагетті та змішували з овечим сиром та чорним перцем.

До соусу додають біле вино для отримання кремоподібного стану. Спагетті відварюють у великій кількості води, до якої додають морську сіль.

Песто

Песто є звичайною пастою, до якої додають базилік, пармезан, оливкову олію та кедрові горіхи. Походить страва з Генуї. Готують її у ресторанах у період, коли збирають базилік.

Пасту відварюють у бульйоні з артоплі та квасолі. Підходить тільки листя базиліку. Тертий пармезан потрібно всипати вручну і не змішувати блендером.

Тірамісу

Тірамісу не вважається тортом, а лише напівхолодним десертом. Лікер не входить в оригінальний рецепт. Тільки кава. білки збивають з невеликою кількістю солі задля збереження консистенції.

Крем необхідно готувати у самому кінці. Кращим сортом кави для приготування є Мокко без додавання цукру. Печиво повинно бути розмочене зверху, а в середині – тверде. Готовий десерт повинен бути на холоді 6-8 годин.

Відомі страви з Італії, які готують неправильно через найпопулярніші міфи. Існує багато різноманітних варіацій страв, які готують у світі на свята та звичайні сімейні обіди та вечері.

Закрити

Замовити столик

Закрити

Зворотній зв'язок

Закрити

Стати партнером

Закрити

Відгук

Закрити

???

Замовити столик